Ben je gediplomeerd kraamverzorgster, goed in plannen en kun je goed organiseren?

Dan ben jij misschien wel de

Coördinator kraamzorg (minimaal16 uur)

die wij zoeken!

Wij zijn geen standaard kraambureau waar strakke regels bepalen hoe jij je werk moet doen. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om goed te functioneren. In overleg met elkaar is er veel mogelijk!

Wat ga je doen?

Per maand ben je 2 weekenden inzetbaar als planner en coördinator van onze kraamzorg. Je gaat werken van vrijdagochtend tot en met maandagochtend en bent tijdens het weekend aanspreekpunt voor onze cliënten die op het punt staan om te bevallen. Je bent de schakel tussen onze kraamverzorgsters en onze cliënten. Je werkt vanuit huis en krijgt hiervoor een laptop en telefoon tot je beschikking.

Naast het coördineren en plannen van de kraamzorg in het weekend, ben je ook bij drukte inzetbaar als partus assistent.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je ben gediplomeerd kraamverzorgster
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en een auto
  • Je bent woonachtig in het werkgebied van De Kraamwolk

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je contract van minimaal 16 uur waarbij je samen met je collega planner/coördinator jullie werkrooster gaat afstemmen. Verder ga je werken in een gezellig klein team. Het salaris bepalen wij graag samen en in overleg met jou.

Solliciteren en vragen

Wil jij die onmisbare schakel worden binnen ons team? Wil je werken in een klein en hecht team en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht, Amersfoort of Veenendaal? Solliciteer dan naar deze functie binnen ons team.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan een mail naar info@dekraamwolk.nl t.a.v. Jessica Schottert, of bel naar 085 – 078 77 88.

Ik maak graag kennis met je!

Jessica Schottert
De Kraamwolk