Over ons team

Aan de wieg van de Kraamwolk staat Jessica Schottert. Zij heeft al ruim 18 jaar met veel plezier en passie als kraamverzorgster gewerkt en heeft daarbij al heel wat gezinnen terzijde mogen staan.

Je komt Jessica inmiddels minder vaak in de gezinnen zelf tegen omdat er heel veel bij komt kijken om iedereen te kunnen voorzien van de fijne zorg van de Kraamwolk. Zij houdt zich bezig met het coachen van de kraamverzorgster. Het team te sturen en verbeteringen door te voeren. Ik voel mij verantwoordelijk voor onze kraamverzorgsters dat ze op een prettige manier kunnen werken want dit merk je ook in de kraambedden.

Het team bestaat uit:

Kraamverzorgsters: Aline, Akkie, Audrey, Birgit,Brenda, Daphne,Dora, Elise, Ellen, Ineke,Janneke, Joke, Joyce, Karina, Kim,Lianne, Joyce, Randall, Roos,Sonja, Stephanie,Tineke,Marjan en Wilma
Onze KIO’s: Irene, Lori, Margriet en Mandy
Intaker: Marianne
Praktijkopleidster, planner en Jessica’s vervangster: Gerty en medeplanner Lydia

Wij delen de passie om persoonlijke, goede zorg te leveren afgestemd op jouw zorgbehoefte en wensen! Ieder kraamverzorgster met haar eigen persoonlijke touch!

Altijd zeker van goede kraamzorg

De Kraamwolk is aangesloten bij de Coöperatie Kraamzorggroep*. Binnen de coöperatie werken wij binnen onze regio in een hecht team samen.

* Deze coöperatie voldoet aan alle eisen/certificeringen van de geboortezorg en heeft contracten met alle verzekeraars.

Meer weten?

Wil je eens kennis maken? Dat kan, bel gerust of stuur een bericht via whatsapp of mail info@dekraamwolk.nl.

Graag tot ziens!

De Kraamwolk

Dalkruid 9
3903 EV Veenendaal

info@dekraamwolk.nl
085 – 078 77 88
(24/7 bereikbaar)