Ervaringen met de Kraamwolk

Januari 2024
Tettri

Wij hebben zojuist een zeer positieve week achter de rug met Stephanie. Zij heeft ons zeer goed geholpen met onze tweede kind. Dank voor de goede natuurlijke tips, ze werken echt. De Kraamwolk is echt een aanrader!

Familie Vos
December 2024

Ons eerste kindje Mats is in december geboren. Wij hadden Tineke als kraamhulp en wat waren wij daar blij mee. Tineke heeft een vriendelijke en rustige uitstraling. Ze communiceert transparant, werkt nauwkeurig, schrijft alles duidelijk op in het kraamdossier en biedt een fijne structuur in de kraamweek. Ze heeft ons heel goed verzorgd. Onze kraamperiode kende geen gemakkelijke start. Hoewel andere zorgverleners wat steken hebben laten vallen in de zorg, ondernam Tineke actie en schakelde hulp in. Daarbij luisterde zij goed naar haar gevoel. Tineke heeft veel voor ons betekend in die week en daar zijn wij haar heel dankbaar voor. Ze was een fijne aanwezigheid in ons huis.

Nick en Lisanne
December 2024

Wat een cadeautje was onze kraamweek!

Toen we aan het eind van de middag thuiskwamen uit het ziekenhuis stond Aline ons al op te wachten en heeft ons even helpen opstarten, zo fijn! De volgende dag kwam ze, samen met Margriet (kraamverzorgster in opleiding) en hebben ze ons ontzettend in de watten gelegd. Vanaf dag 4 kwam Wilma, ook al zo’n geweldige vrouw! We willen jullie alle drie bedanken voor de enorm goede hulp, zorg, liefde en gezelligheid! We hebben genoten van jullie aanwezigheid en zouden iedereen (één van) deze geweldige vrouwen gunnen in hun kraamweek!

De goede tips, in combinatie met de gezelligheid, hebben onze kraamweek echt tot een feestje gemaakt!
We hebben ons geen fijnere start van het ouderschap kunnen wensen, het was een roze wolk mét een gouden randje!

Laura
November 2023

Ik had Akkie als mijn kraamverzorgste, wat een fijne vrouw! Zorgt goed voor ons , geeft goede en duidelijke uitleg. Ik heb een hele fijne kraamweek gehad. Dit is mijn eerste kindje. En vond wel beetje spannend dat je een week lang iemand in huis heb. Maar Akkie nam de spanning gauw weg. Ze is aardig, goed in de omgang, kan dr alles vragen, erg tevreden met haar jammer dat het zo snel voorbij is 🙂 maar door haar weet ik zeker dat ik het nu zelf samen met mn vriend het aan kan nog maals super bedankt Akkie!!

Liefs Laura & Sylvano

November 2023
Familie Bekema

Op 22-11-2023 is ons 3e kindje en zoon Jurre geboren, heerlijk thuis, binnen 4 uurtjes. Een prachtige badbevalling, Jurre was er 5 min eerder dan de kraamzorg, net het moment gemist, altijd jammer voor een kraamverzorgende. Wij hadden Randall, een hele leuke meid, wat fijn dat ze ons gezin draaiende heeft weten te houden. Ze hield ons goed aan onze wensen, 1 daarvan was vooral onze 2 oudere meiden ook betrekken bij de zorg van Jurre en het doen van wat activiteiten in de middag. Ze hebben zelfs pepernoten gebakken, echt super leuk! En lekker haha. Bedankt voor je goede zorgen in deze kraamweek! En hopelijk heb je nog lang deze passie voor dit mooie beroep. Liefs familie Bekema

Gabrielle
November 2023

Op 20 april bevallen, S’avonds ontslagen uit het ziekenhuis en savonds laat kwam direct de kraamhulp langs om ons goed op weg te helpen voor de eerste nacht!Arianne heeft bij ons gekraamd die week, en wat was dat een fijne tijd. We hebben heel veel aan haar gehad, zo ontzettend lief was ze voor mij en de kleine meid. Ze is ondertussen alweer bijna een half jaar oud, het gaat zo snel. We missen haar nog steeds!

André en Dilyla
November 2023

De kraamweek samen met Karina was heel bijzonder. Wij zijn enorm verwend met haar liefdevolle en zorgzame aanpak. Karina heeft veel kennis en kunde en geen vraag is te gek! Door haar aandacht en toewijding heeft zij onze kraamweek echt heel speciaal gemaakt. Haar heerlijke kookkunst en vriendelijk lach in de ochtend zullen wij enorm missen. Lieve Karina, bedankt voor alles en hopelijk tot ergens in de toekomst! Liefs André, Dilyla en kleine D!

Maaike en Bas
Oktober 2023

Wat hebben we onze kraamweek fijn ervaren met Joke. Toen ze binnenkwam kwam er eigenlijk al meteen een rust in ons huis. Ze heeft een mooie uitstraling en gaf ons het vertrouwen. Ons huis heeft er nog nooit zo schoon uit gezien en Joke heeft met liefde voor onze dochter gezorgd. Ook voor ons heeft ze goed gezorgd, elke dag een ontbijt en een lekkere lunch. Ze maakte er altijd een feestje van. Voor mij als kraamvrouw was ze ook erg behulpzaam en liefdevol.
Ze heeft ons goed geholpen en ook in het mee denken met persoonlijke dingen in ons leven was ze betrokken. We gaan Joke missen en we raden haar iedereen aan! Je zit in ons hart ❤️

Jacco, Jennifer & Elodie
Oktober 2023

Ineke heeft ons de beste start als gezin gegeven die we ons hadden kunnen wensen. Wij genoten van haar kundigheid, ze heeft ons stap voor stap meegenomen in alles wat we wilden en moesten weten. Daarnaast is ze heel alert geweest en op tijd aan de bel getrokken toen Elodie te geel begon te zien. Ze heeft ons ten slotte ook echt emotioneel gesteund. Een fantastische kraamzorg voor ons!

Hilde en Erik Lammers
September 2023

In onze kraamweek was Joke onze kraamverzorgster. Wat was het fijn toen we na de bevalling uit het ziekenhuis thuis kwamen ze al bij ons binnen bezig was om het bed te verschonen en ons op te vangen. Ze heeft ontzettend veel voor ons betekend en ik zal haar echt iedereen aanraden. Ze is een harde werker die de hele dag ontzettend hard werkt en niet stil zit. Daarnaast is Joke een heel vrolijk iemand die ook humor heeft. Ze doet naast alle praktische zaken in huis ook goede controles en geeft je vertrouwen in je als kersverse moeder! Ze heeft mij goed op weg geholpen met de borstvoeding. Daarnaast is Joke ook een mentale ondersteuning geweest die echt nodig was na een pittige bevalling. Ik ben haar echt ontzettend dankbaar!!


De Familie Stooker/Klein.

Augustus 2023

Ik wil jullie bedanken voor de beste kraamhulp die ik weer heb gehad! We waren zo blij dat Marjan weer bij ons kwam zorg verlenen! Want ik heb haar al eens gehad bij onze 1ste dochter toen zat ze nog bij een andere bureau! Toen ik hoorde van haar dat ze naar de kraambureau De Kraamwolk ging en ik weer zwanger was van de 2de heb ik gelijk contact opgenomen met De Kraamwolk. Want ik wou dat Marjan weer bij ons kraamzorg kon verlenen en dat kon gelukkig ook! En we hebben weer een top kraamweek gehad van Marjan! Alles ging weer zoals bij ons vorige kraamweek alleen nu iets anders omdat we al een dochter hebben lopen maar gelukkig kreeg die ook aandacht van Marjan zodat ik een beetje kon focussen op me zoon. Ze heeft me goed geholpen tijdens de borstvoeding en mijn herstel en me zoon. Het huishouden was ook helemaal goed gegaan! En die heerlijke smoothies en havermoutpap en tosti`s die Marjan maakte was ook helemaal top en lekker!! Marjan is echt een top kraamverzorgster ik zou haar aan iedereen aanbevolen want ze doet goed haar werk ze is hartstikke lief en een gezellige vrouw! Ze luistert ook goed naar je als je iets wilt en als je even je gevoel wil uiten dan luistert ze naar je. En ik wil Marjan en de kraambureau bedanken voor de beste zorg die wij weer gekregen hebben! We missen Marjan nu al!!!

Met vriendelijke groet,
De Familie Stooker/Klein.

Tom, Janneke & Benthe
Juni 2023

In onze kraamweek heeft Sonja van de Kraamwolk ons bijgestaan. Wij hebben deze hulp als zeer prettig ervaren en de kraamweek is daarmee precies geworden wat het moet zijn. Daarvoor zijn wij haar erg dankbaar, want het is voor ons kindje en ons als ouders natuurlijk een heel belangrijke week die je niet zomaar over kunt doen. Sonja nam alle tijd voor al onze vragen en gaf ons op precies de juiste momenten ook pro-actief allerhande informatie en handige tips – allemaal parate kennis. Zij hielp met alles wat wij haar vroegen. In het bijzonder stelden wij op prijs dat er aandacht was voor natuurlijke oplossingen voor sommige kwesties, zonder dat het zweverig of anti-wetenschappelijk werd. Ook heel prettig was dat de kraamverzorgende aandacht en respect had voor sommige ‘eigenaardigheden’ die ieder huishouden kent, zodat je je toch thuis blijft voelen in je eigen huis, terwijl een relatieve ‘vreemde’ een week praktisch inwoont en je huishouden verzorgt.
Al met al heeft Sonja onze kraamweek onvergetelijk gemaakt en bij een eventueel volgende kindje zullen wij zeker vragen of zij ons weer wil bijstaan.

Matthijs & Dounia
Mei 2023

Wij hebben net een bijzondere en mooie kraamweek achter de rug, mede dankzij Sonja van De Kraamwolk. Dit is ons eerste kindje, waardoor alles nieuw was voor ons en dit veel onzekerheden met zich meebracht.
Sonja bood naast haar vrolijkheid, deskundigheid en goede communicatie een luisterend oor en was ontzettend prettig in de omgang, waardoor wij ons geen betere kraamhulp hadden kunnen wensen.
Sonja, je bent een topper! Bedankt voor een ontzettend fijne kraamweek, wij zullen dit nooit vergeten.

Lena Niël
Mei 2023

Hele fijne kraamzorg ontvangen van Roos na de geboorte van onze derde zoon. Zij voelde perfect aan wat er nodig was in het gezin en ik als moeder kon mij volledig richting op mijn baby en mezelf. Dankjewel!!

Astrid V.Binsbergen
Mei 2023

Dankzij onze kraamverzorgende Daphne hebben wij niet alleen een hele fijne kraamweek gehad ook hebben wij veel zelfvertrouwen gekregen in de kraamweek.Ze heeft er alles aangedaan om de kraamweek zo speciaal mogelijk te maken en ze draaide nergens haar hand voor om!Ook pastte de natuurlijke benadering erg goed binnen ons gezin.Als je opzoek bent naar een geweldig kraambureau dan moet je bij de Kraamwolk zijn

Tess Rubaij
Mei 2023

Na terugkomst uit het ziekenhuis heeft Birgit ons opgewacht. Ze ging direct voor ons en met ons aan de slag. Precies wat we nodig hadden. Birgit heeft veel tijd gestoken in het opstarten van de borstvoeding. Dat was erg waardevol. Birgit verstaat haar vak en is vriendelijk.  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad. Dankjewel Birgit !

Lesya Taranova
April 2023

We hebben een geweldige ervaring gehad met deze kraamzorg. Alles werd samen beslist, we konden over alle dingen praten en omdat ik uit een ander land kom, kon ik de ervaring delen hoe onze cultuur het doet en we hebben alles in overweging genomen om voor een kleintje te zorgen. Onze kraamzorg Kim heeft ons heel goed geholpen gedurende de hele tijd en was bij ons elke keer als we iets nodig hadden, welke vorm van advies of hulp dan ook. We komen zeker voor de tweede keer terug ;

Mariana, Arne and Juliette
Maart 2023

As an expat, I wasn’t really sure what to expect of the kraamzorg. Having no family here, it was amazing to have this help. Due to illness, we had fewer hours the first 2 days but then we had a great experience with Danielle for the rest of the week. We felt very calm and relaxed, and she left us feeling very prepared. Thanks for a great week!! Definitely would recommend the Kraamwolk.

Kersvers Gezin uit Utrecht
Maart 2023

We hebben ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Wij zijn door Karina van Kraamwolk op alle mogelijke manieren ondersteunt, begeleidt en in het ritme geholpen. Het is ons 1e kind, dus alles is nieuw. Karina voorzag ons in hartverwarmende voeding en daarmee energie, was een betrokken en liefdevolle verzorger voor de kleine en bracht een bak aan ervaring en kennis mee. Wij hopen dat de kraamweek voor iedereen zo mag zijn. Heel veel dank.

Chesron, Liandra, Sepp en Joah
Januari 2023

Voor een tweede keer hadden wij weer gekozen voor de kraamwolk met als wens dat Wilma weer bij ons mocht komen. Van tevoren werd aangegeven dat ze hier proberen rekening mee te houden, maar dit (logisch) niet konden beloven. Toen wij belden werd ons verteld dat Wilma weer zou komen. Hier waren wij erg blij mee.Tijdens de kraamweek heeft Wilma goed voor ons gezorgd, dingen verteld en laten zien. Ook onze eerste zoon kwam geen aandacht te kort. Het was een hele fijne kraamweek en kijken er met veel plezier op terug. Bedankt Wilma voor alle goede zorgen bij beide kraamweken!

Sanne
Januari 2023

We zijn erg blij met de begeleiding die we hebben gekregen vanuit de Kraamwolk. Ineke heeft ons op een hele prettige manier ondersteund en geholpen. Ze heeft in de kraamweek goed gekeken naar ons en hier haar begeleiding op afgestemd. Haar geduld, rust en begeleiding bij de borstvoeding was erg prettig. Heel erg bedankt!

Robbert, Henrike & Abel
November 2022

We zijn Birgit ontzettend dankbaar voor haar professionele hulp en zorg tijdens de kraamweek. Ze had goed oog voor onze situatie en gaf rust in huis. Ze heeft ons super goed geholpen en verwend met lekker en gezond eten! De communicatie met De Kraamwolk verliep ook ontzettend prettig. Alles voelt erg persoonlijk en er is oog voor de specifieke situatie. Met name omdat het bij ons onduidelijk was wanneer we weer naar huis mochten uit het ziekenhuis, was het heel fijn dat hierin flexibel meegedacht werd. Echt een aanrader dus! Dank jullie wel Birgit & team!

Eveline, Emma en Imme
November 2022

Zodra wij ’s avonds laat thuis kwamen uit het ziekenhuis stond Leah klaar om ons op te vangen. Zij heeft ons voorbereid om de eerste nacht goed door te komen met ons eerste kindje. De volgende ochtend mochten wij Stephanie verwelkomen in ons nieuwe gezinnetje. Gedurende acht dagen was zij een baken van rust en gezelligheid. We voelden ons meteen vertrouwd met haar. Mede dankzij haar begeleiding is de borstvoeding goed opgang gekomen en hebben wij geleerd hoe de verzorging van een pasgeboren baby in z’n werk gaat. Verder gaf ze goede (natuurlijke) tips voor het herstel van Emma. We zijn gewoon super blij dat we Stephanie als kraamhulp hadden en zouden iedereen de kraamwolk aanraden!

Vera, Yanick en Eleonora
Augustus 2022

Dankbaar voor de warme, persoonlijke kraamhulp op maat die wij deze week geboden kregen door kraamverzorgster Elise van de kraamwolk. Het was voor ons als kersverse ouders een intense week vol emotie, mooie momenten, maar ook zorgen, waarin Elise een baken van rust was door de fijne, rustige uitleg en praktische ondersteuning. Bij deze raden zouden wij iedereen de kraamwolk aanraden.

Ilona, Aljoscha & Levente
Juli 2022

Wij hadden het geluk kraamzorg te ontvangen van De Kraamwolk. Wat een bijzondere, leuke, intense week was het. Jessica en stagiaire Elise waren bij onze badbevalling thuis, vanaf halverwege de ontsluitingsfase t/m onze onverwachte gang naar het ziekenhuis vanwege een placenta die niet wilde loslaten. Elise schijnt nog tot 5 uur bij ons thuis te hebben opgeruimd! Het bad huurden we via de website, waarna Richard mijn man behulpzaam vertelde hoe het bad op te zetten en te vullen. Jessica coachte me, samen met de verloskundige naar de geboorte van onze zoon; ze ‘las’ me en drong met de juiste aanwijzingen tot me door zoals ‘niet bang zijn, pers door de emotie heen’. Elise was er op haar kalme, sprankelende, nuchtere manier ‘gewoon’ bij aanwezig. Daarna zetten zij en ervaren kraamverzorgster Kim de zorg voor ons gezin voort gedurende 8 dagen. We konden onszelf zijn bij hen. Ze overlegden alles met ons, zodat we allerlei keuzes rondom de baby konden afwegen. Als moeder focuste ik me op huid-op-huid, borstvoeding en mijn eigen herstel. Kim en Elise zorgden voor de baby, voor onze dutjes, en hielden het huis schoon en rustig (heel belangrijk voor een poetsfan als ik!). Het persoonlijk contact met hen was gezellig en ontspannen. Kim hielp me geduldig met de borstvoeding, Elise maakte superleuk opgemaakte ontbijt en lunch voor ons. Een feestje van overvloed. Ze deden hun werk met zoveel aandacht, humor, drive en liefde. En voor mij als pasgeboren leeuwin was het cruciaal om te zien hoe lief ze waren voor ons welpje. Op de 1 na laatste dag kwam, als kers op de taart, Jessica nog langs om samen met Kim en Elise zalige, warme rijstepap voor ons te maken als extra boost. Zonder voorbehoud zullen wij De Kraamwolk aanraden, bij deze!

Veel liefs en hartelijke groeten van ons,Ilona, Aljoscha & Levente

Janneke, Diederick en Ilse
Juli 2022

Door omstandigheden kregen wij nog verlenging van 2 dagen, en hierin was Lydia er voor ons met haar fijne tips en begeleiding. Inmiddels zijn we ondanks dat we beiden enorm missen bijna een week verder en gaat het super met ons drietjes. Enorm bedankt voor deze fijne ervaring!Dankzij de liefdevolle en warme zorg van Birgit hebben wij een bijzondere en fijne kraamweek gehad. Door het geven van advies en door ons te begeleiden en niet de zorg over te nemen voelde we ons elke dag groeien in onze nieuwe rol als ouders. Heel bijzonder om te merken hoe natuurlijk dit proces verliep. Vol vertrouwen sloten we onze week met Birgit af.

Marleen, Mark & Samuel
Juni 2022

Toen wij thuiskwamen uit het het ziekenhuis stond Birgit ons al op te wachten om ons spullen uit handen te nemen. In de dagen daarop heeft Birgit ons fantastisch geholpen met onze kleine vent met haar zorg, betrokkenheid, vriendelijkheid, en goede tips. Op de laatste dag werd door omstandigheden duidelijk dat er nog wat aanvullende kraamzorg gewenst was. Dit is heel snel opgepakt, waarbij Daniëlle ons nog 2 dagen vol goede zorgen heeft begeleid. We hebben het als super ervaren dat er zo met ons meegedacht werd, en hoe goed er voor ons gezorgd werd, dank jullie wel!

Nico, Tineke, Naud en Sara
Juni 2022

Wat een heerlijke week hebben wij gehad met Danielle.
Het was voor ons echt een feestweek.
De bevalling van Sara op 4 juni 2022 ging erg goed en Daniëlle heeft ons en de verloskundige daarbij erg goed geassisteerd.
Wat een hoop kennis heeft Danielle voor haar leeftijd.
Ze heeft ons goed op weg geholpen en onze zoon van bijna 4 jaar wilde graag met Danielle spelen en knuffelen.

Wij willen danielle heel erg bedanken voor de fijne week en de Kraamwolk voor de goede organisatie.

Groetjes van Nico, Tineke, Naud en Sara

Lasse, Coosje en Sofie
Juni 2022

Wij hebben een heerlijke kraamtijd gehad o.a. dankzij de kundige hulp van De Kraamwolk. Ze hebben ons enorm geholpen met een hoop praktische dingen in huis, maar ook met de borstvoeding en verzorging van kleine Sofie. Het was zo fijn dat ik (fysiek) rustig aan kon doen en me op mijn herstel en de baby kon focussen.

Marc, Geerline, Zarah en Nova
Mei 2022

Wat waren we blij met Stephanie als kraamhulp. Na een heftige bevalling met veel bloedverlies konden we haar zorg goed gebruiken! Ook heel fijn dat we nog extra uren konden krijgen! Stephanie is een topper. Zo lief, zorgzaam en ook heel gezellig. En ze kon zo goed met Zarah omgaan. Heel erg bedankt lieve Stephanie! We vinden het jammer dat de kraamweek voorbij was!

Guido, Brenda en Goiya
Mei 2022

Wij hebben 3 volle dagen van ze mogen genieten vanwege nog 2 extra ziekenhuisnachten met ons kleine meisje.
Goiya vond het super fijn om de fles te krijgen van tante Gerty en ze hebben ons heerlijk in de watten gelegd. We zijn echt niets te kort gekomen!
Wij hadden al vrijwel direct een goeie klik en hebben ook een hoop gezelligheid gehad tijdens de kraamweek.

Wij zouden iedereen De Kraamwolk aanbevelen!

Liefs Guido, Brenda en Goiya

 

Rebecca, Maurits and Mathilde
Mei 2022

Our kraamtijd with Ineke has set us up to be calm, confident parents, for which we are very grateful. When she left after her first day, I was nervous to be left with our newborn, but at the end of the week I felt completely relaxed and capable. She attended to all the most important things like ensuring weight gain and comfortable breastfeeding, as well as the ‘less’ important details like healthy, tasty meals and enabling me to rest fully and recover. Big thanks to Ineke and Jessica for their care and responsiveness.Wij hebben een heerlijke kraamtijd gehad o.a. dankzij de kundige hulp van (Maaike en) Stephanie. Ze hebben ons enorm geholpen met een hoop praktische dingen in huis, maar ook met de borstvoeding en verzorging van kleine Sofie. Het was zo fijn dat ik (fysiek) rustig aan kon doen en me op mijn herstel en de baby kon focussen.

Erik, Marit & Willow
Mei 2022

Onze kraamhulp Daniëlle is net vertrokken en we missen haar nu al (al is het om de gezelligheid). Ze heeft ons waanzinnig bijgestaan en door haar is onze kraamweek echt een week geworden die we nooit meer zullen vergeten. Onze kersverse dochter Willow is ontzettend in de watten gelegd en ook de zorg voor ons was bijzonder goed.

Lieve Kraamwolk, en dan met name Daniëlle, bedankt voor de heerlijke tijd!!!

Chris, Jody en Moos
April 2022

Wat hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad mede dankzij Kim. Wat heeft ze goed voor ons gezorgd de hele week. Haar betrokkenheid, kennis, gezelligheid, en al haar goede zorgen hebben gemaakt dat onze kraamtijd onvergetelijk was.Kim echt super bedankt voor alles!!

Liefs Chris, Jody en Moos

Martijn, Kim, Mila en Isa
April 2022

Vorige week is kraamverzorgster Stephanie bij ons geweest. Zij heeft ons geweldig bijgestaan door haar zorg en deskundig advies. Door de hulp bij de borstvoeding kon ik Isa al snel aanleggen. We voelden ons op ons gemak en werden daardoor ontzorgt. We bevelen de Kraamwolk zeker aan bij anderen!

Jane & Julia
April 2022

Na de geboorte van mijn dochtertje Julia stond Corina direct thuis klaar na mijn ziekenhuisbevalling. Corina is een ervaren kraamverzorgster en dat merk je in alles! Ze heeft mij uitstekend geholpen bij de (op)start van de borstvoeding en vervolgens is dat vlekkeloos verlopen. Met haar levenservaring is zij een geweldige sparringspartner. Daarnaast is zij erg geduldig, lief en zorgzaam voor Julia en mij geweest. Heerlijke fruitsalades gemaakt en het huis aan kant gehouden! Gelukkig verliep mijn herstel voorspoedig, dus al snel hebben wij samen onder het genot van een cappuccino meer moeder/kind-weetjes uitgewisseld. Heel veel dank en liefs!

Sandra, Mike en Djayden
April 2022

Afgelopen week hebben we Kim gehad als kraamverzorgster.Wat heeft zij ons fantastisch bijgestaan door haar uitstekende zorg en deskundig advies.Voor de bevalling van Djayden hebben we veel tegenslagen in het ziekenhuis gehad.Het ging totaal niet zoals we het graag gewild hadden, maar dat heeft Kim in onze kraamweek allemaal weer ten goede gedaan door haar goudwaardige zorg.Na dat we thuiskwamen uit het ziekenhuis, stond Kim in zeer korte tijd bij ons op de stoep.Het was in het begin even wennen, maar ze gaf ons al snel een goed vertrouwen.Helaas zit de kraamweek er op, maar ze heeft mooie herinneringen achtergelaten.Als er ooit in de toekomst een 2e kindje komt, melden we ons zeker weer aan bij De KraamwolkBedankt voor de geweldige service die jullie hebben gegeven.En wie weet, tot een volgende keer

Meghan, Melissa en Noah
Maart 2022

Na de geboorte van onze Zoon was zelfs de kraamwolk voor ons in het weekend beschikbaar en werden we thuis opgevangen uit het ziekenhuis. Wij kregen kraamhulp Birgit. Wat waren wij blij met haar hulp. Birgit was erg lief en betrouwbaar. Ze heeft ons enorm veel geleerd en zorgde zo goed voor onze kleine man. Daardoor hebben wij ook genoeg vertrouwen gekregen om door te kunnen zonder kraamhulp.. We vonden het zelfs een beetje moeilijk om afscheid te moeten nemen toen de kraamweek voorbij was. Wij willen Birgit en de Kraamwolk enorm bedanken voor alle inzet en hopelijk tot ziens! Heel veel liefs, Meghan, Melissa en Noah!

Thomas, Marlijn en Merel
Maart 2022

Op 2 maart zijn wij voor het eerst ouders geworden van een dochter. We kwamen om 23.30u thuis uit het ziekenhuis en Jessica heeft ons helpen opstarten. We waren daar zo blij mee! De rest van de week zijn we verwend door de fantastische kraamverzorgster Daniëlle. Lief, zorgzaam en rustig, ook voor onze dochter. Het sloot aan op onze wensen voor de kraamweek. Daniëlle heeft ons zoveel geleerd. Geen enkele vraag was teveel voor Daniëlle. Ze maakte bijvoorbeeld 2x een yoni steam voor mij klaar en zorgde ervoor dat ik voldoende rust nam. De kraamwolk is een echte aanrader! Bedankt voor jullie goede zorgen!!

Michiel en Mariska
Februari 2022

Na een week in het ziekenhuis stond Birgit klaar voor de aanvullende kraamzorg. Ze heeft ons in 2,5 dag een spoedcursus gegeven, wat een superfijne begeleiding en wat een lieve vrouw!! Zonder haar hadden we met onze handen in het haar gezeten.
Ook alle lof voor Jessica die last minute kraamzorg regelde toen onze oorspronkelijke kraamzorg uitviel, en we tot overmaat van ramp ook nog langer in het ziekenhuis moesten verblijven.
Deze lieve mensen hebben echt indruk op ons gemaakt met hoe ze blijven schakelen en ons FANTASTISCH geholpen hebben.

Nicky, Ayoub, Luca en Yara
Februari 2022

We hebben een superfijne kraamtijd gehad. Door de hulp van Roos echt enorm kunnen genieten van de kraamweek, boven verwachting kunnen ontspannen en het was erg fijn om Roos een paar dagen in ons gezin te hebben.Ons zoontje was gek op Roos en mistte haar echt toen de kraamweek erop zat. Roos heeft ons goed verzorgd, ging enorm liefdevol om met onze nieuwe aanwinst, maakte heerlijke hapjes klaar, werkte hard en efficiënt en had veel geduld en aandacht voor onze 2 jarige.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Yoshi en Latischa
Februari 2022

Bij de bevalling was Jessica aanwezig na al een lange werkdag van 12 uur te hebben gehad.Wat hebben we haar steun als fijn ervaren.De dag na de bevalling kregen wij Joyce en die hebben wij de hele week gehad, wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad!We hebben veel aan Joyce gehad en zijn erg blij dat ze bij ons was!Jullie zijn toppers!

 
Mirjam
Januari 2022
 
We hebben echt een hele fijne eerste kraamweek gehad dankzij Roos! Van de vier kraamhulpen die we hebben gehad bij onze kinderen, was Roos echt veruit de aller-allerfijnste. Ik wist niet dat een kraamweek ook zo fijn kon zijn. Ze sloot precies aan bij onze wensen en voelde goed aan wat ik nodig had, echt een vrouw van goud!
Ze masseerde me elke dag en maakte heerlijke gerechten (warme havermout en de lekkerste soepen) voor me om aan te sterken. Het was echt fantastisch. Super lief ook voor de andere kinderen. De kinderen waren elke ochtend blij om haar te zien. Mochten we ooit nog een vijfde krijgen (kleine kans, maar toch haha) dan hoop ik dat Roos weer bij ons wil kramen.
 
 
Marc en Barbara
Januari 2022
 
Wij hadden ons geen fijnere start van het ouderschap kunnen wensen met de natuurlijke kraamzorg verzorgd door Ineke. Ineke heeft ons veel bijgebracht over de verzorging van ons kindje en de opstart van de borstvoeding waarbij ze goed aansloot bij wat bij ons nodig was. Ook had ze aandacht en warmte voor mij en de transitie naar het moederschap waarbij ik onder andere genoot van een kamille buikwikkel. Dat was extra verwennerij en ook belangrijk in de postpartum periode.
Wij zullen de Kraamwolk zeker aanbevelen bij anderen!
 

Jochen en Hilde
Januari 2022

Onze kraamweek is echt een feestje geweest. Tijdens de bevalling heeft Jessica ons bijgestaan. Onder andere door de lieve zorg en aandacht van Jessica kijk ik hier heel positief op terug.

Joyce heeft ons vervolgens de rest van de kraamweek geholpen. De lekkere ontbijtjes, nuchtere uitleg en goede tips in combinatie met de gezelligheid hebben deze week echt tot een feestje gemaakt. Mede dankzij Joyce hebben we echt kunnen genieten van onze (hoe cliché) roze wolk! We zijn erg blij met onze keuze voor de natuurlijke kraamzorg van De Kraamwolk!

Kim
Januari 2022

Wij hebben kraamzorg mogen ontvangen van de kraamwolk en we zijn er superblij mee. We hadden een fijne klik met Ellen en ze was supergoed afgestemd op ons gezin en onze behoeften. Van ons had ze nog wel drie weken mogen blijven!

Richard en Simone,
Januari 2022

Wat hebben wij een fijne kraamweek achter de rug! Stephanie kwam voor een weekje bij ons helpen, het had niet beter kunnen zijn! Ze was bij de bevalling, wat super fijn was, en stond de week erna voor ons klaar. Ze heeft ons, ondanks dat het ons 3e kindje is, hele fijne tips gegeven. Ook vonden de andere kindjes het heel gezellig met haar! Wij zijn helemaal tevreden!

Nicky, Ayoub, Luca en Yara
December 2021

We hebben een superfijne kraamtijd gehad. Door de hulp van Roos echt enorm kunnen genieten van de kraamweek, boven verwachting kunnen ontspannen en het was erg fijn om Roos een paar dagen in ons gezin te hebben.Ons zoontje was gek op Roos en mistte haar echt toen de kraamweek erop zat. Roos heeft ons goed verzorgd, ging enorm liefdevol om met onze nieuwe aanwinst, maakte heerlijke hapjes klaar, werkte hard en efficiënt en had veel geduld en aandacht voor onze 2 jarige.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Ilse Draaisma
December 20221

Superfijne kraamweek gehad. Ze keek heel goed naar mij en en mijn wensen. Ze was superleuk met de grote broer en zus en hielp papa met alles thuis. Na een eerdere vervelend ervaring (andere organisatie) hoopte ik op zo’n fijne kraamverzorgster en kraamweek. Echt helend om zo te worden verzorgd na mijn keizersnede

Fam Baauw
November 2021

Wat een ontzettend fijne kraamtijd hebben wij gehad dankzij de Kraamwolk. Het hele team van Jessica met in het bijzonder onze kraamverzorgster Ineke zijn warm, betrokken, gezellig en steunend.Ineke begreep onze wensen, stond ons er in bij, zowel op praktisch vlak als emotioneel. Zij heeft mij onwijs gesteund bij het proces van de borstvoeding en het loslaten hiervan. Daarnaast verzorgt ze ook nog eens heerlijke ontbijtjes en soepen, is ze zorgzaam naar de andere gezinsleden en visite. Na 10 dagen met een traantje afscheid genomen.

Jaap, Joska en Lieke
November 2021

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad door Maaike en Jessica. Vanaf het moment dat we thuis kwamen ’s ochtends om 4.00 uur stonden ze voor ons paraat voor vragen en hulp. Echt de hulp die wij nodig hadden, nu wij voor het eerst papa en mama zijn geworden. Naast alle kundige hulp, hebben we het heel gezellig gehad met elkaar en was het echt even slikken toen de kraamweek alweer voorbij was. We kunnen ons geen betere kraamweek wensen!

Sangeeta Durgaram
November 2021

Op 12-11-2021 zijn wij bevallen van onze zoon Neal. Op 13-11-2021 mochten wij naar huis. Thuis heeft Marlies ons direct bijgestaan, ze wist meteen wat ze moest doen, alles voor Neal gereed gemaakt, bedje & badje. Wij waren heel erg tevreden en vinden Marlies een super aardige en fijne kraamverzorgster. Ze heeft lekkere lunches gemaakt, wij konden ook goed uitrusten. De laatste twee dagen is Jessica bij ons geweest, super aardig en wilde van alles doen. Mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan zal ik de Kraamwolk weer als kraambureau inschakelen.

Paul, Nance & Odin
Oktober 2021

Wij zijn zeer tevreden over de kraamwolk. Fijne (online) intake, om tijdens de bevalling nauw contact te houden met de verloskundige om vervolgens direct te starten bij thuiskomst na een (ongeplande) ziekenhuis bevalling. De kraamwolk sloot aan bij onze wensen mbt natuurlijke kraamzorg én volledige lotusbevalling. Een student was bij onze kraamweek, oké niet een echte student te noemen. Levenservaring doet een hoop, in empathie, compassie en liefdevol aanwezig zijn voor moeder én kind. Om als student wel de supervisie te hebben van een kraamverzorgster met veel kennis. Voor ons een ontzettend fijne week. Dank jullie wel. Warme groet, Paul, Nance & Odin.

Maarten, Lotte en Saar
Oktober 2021

Op zaterdag 2 oktober is onze dochter Saar om 01:21 geboren in het geboortezorghuis in Harderwijk. Omdat alles goed ging mochten wij hier om 4 uur snachts vertrekken waardoor wij om 04:30 thuis waren. We waren nog niet binnen of Aline stond al klaar om ons op weg te helpen. Ze is gelijk de hele dag gebleven waardoor wij als kersverse ouders konden wennen aan de baby en bijkomen van de bevalling. We hebben de week als heel erg prettig ervaren. We vertrouwde Aline volledig met Saar en het huis lag er keurig bij. Ik kon echt genieten van de kraamweek omdat ik echt niks hoefde te doen. Ook heeft ze mij heel erg goed op weg geholpen met de borstvoeding waardoor dat nu ook goed loopt. Wanneer wij weer Kraamzorg nodig hebben zullen wij zeker weer de Kraamwolk benaderen!

Kim Jesper en Moos
Oktober 2021

We hebben ons zowel vooraf als tijdens en na de zwangerschap heel fijn gevoeld bij De Kraamwolk. Onze kraamweek was ontzettend waardevol en rustig dankzij Roos en Maaike (die als leerling met Roos mee liep) en zijn verwend met heerlijke ontbijtjes, zelfgemaakte soepen en een schoon huis. Het meest waardevol voor ons waren de zeer nuttige tips die wij als nieuwe ouders hebben gekregen bij de opstart en de duidelijk aanwezige interesse vanuit de kraamhulpen voor ons als gezin en voor onze pasgeboren zoon. We zijn erg blij dat wij voor De Kraamwolk hebben gekozen en kijken met een warm gevoel terug op deze week.

Giovanni, Joanne, Sophie & Sara
Septmeber 2021

Lieve Stephanie & Geertje, wat hebben jullie ons een relaxte, fijne kraamweek gegeven! Dankjulliewel voor jullie gezelligheid en aanwezigheid. Hoe lief jullie ook voor Sara én Sophie waren. Daarbij ook heel professioneel en kundig. Kortom, een hele fijne warme ervaring waar we nu, met een beetje heimwee, op terug kijken. Liefs Giovanni, Joanne, Sophie en Sara


September 2021

Paul & Esmee

Na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi hebben wij als gezin een super fijne kraamweek gehad. Nadat wij ontslagen werden uit het ziekenhuis stond de kraamhulp er s’avonds gelijk. We werden goed op weg geholpen om zo onze eerste nacht in te gaan. De hele week was erg fijn, er werd erg goed voor ons en voor Bobbi gezorgd. We kwamen niks te kort! Als ik ooit nog een keer kraamzorg nodig heb, kom ik zeker bij jullie terug!

Keshia & Christiaan
Augustus 2021

Stephanie heeft ons bijgestaan in onze kraamweek. Wat een ontzettende lieve, warme en meedenkende vrouw is dat! Stephanie heeft ons op een fijne en rustige manier bijgestaan in onze ontdekkingstocht als kersverse ouders en veel van haar kennis aan ons overgedragen. Tijdens de zware momenten in de kraamweek door wat lichamelijke tegenslagen was zij onze rots in de branding. Wij konden ons geen betere kraamhulp wensen en zijn dankbaar voor deze bijzondere tijd!

Gaby en Michel
Augustus 2021

Voor de tweede keer hebben wij mogen genieten van de allerfijnste kraamweek dankzij lieve Jessica! Toen wij erachter kwamen dat ik zwanger was heb ik direct Jessica gevraagd of zij weer bij ons wilde kramen en gelukkig had zij nog plek! Ondanks haar drukke agenda heeft zij ervoor gezorgd dat zij zelf kon komen de hele week, zo fijn! We hebben ontzettend genoten van haar warme, liefdevolle aandacht en zorg, de heerlijkste maaltijden en vooral de gezelligheid en humor in huis! Vanaf het moment dat Jessica tijdens de bevalling binnenkwam voelde ik haar warme aanwezigheid en bracht zij de rust mee die ik nodig had. De kraamweek verliep zo soepel dat Jessica extra tijd had om de lekkerste en gezondste gerechten te koken, wat een verwennerij! Jessica heeft ook nog eens kennis van gezonde postpatrum recepten en met de spullen uit het natuurlijke kraampakket heeft zij meegeholpen aan een voorspoedig herstel. Met al jouw kennis en ervaring heb je mij tips gegeven over borstvoeding en mede daardoor verliep dat direct vlekkeloos. Ik heb heel erg genoten van onze gezellige kletsmomenten iedere ochtend op bed! Ik gun iedere kraamvrouw zo een lieve en ervaren kraamverzorgster! Lieve Jessica, ik kan je niet genoeg bedanken voor deze magische week, je hebt een speciaal plekje in ons hart! Liefs Gaby, Michel, Boas en Jolie

Ouders van Senn
augustus 2021

Wij hebben echt een onvergetelijke kraamweek gehad met de zorg van Stephanie en Patricia! Stephanie heeft duidelijk veel ervaring en voelt heel goed aan welke zorg wij op bepaalde momenten nodig hadden. Dit stemde zij ook goed met ons af. Mede door haar goede hulp lukt het na 7 weken nog steeds om borstvoeding te geven, iets wat niemand had verwacht. Patricia was net als Stephanie erg enthousiast en wilde graag leren van Stephanie en pakte dat ook goed op. Wij hebben echt een onvergetelijke kraamweek gehad en ook ons zoontje van bijna 3 voelde zich erg fijn bij Stephanie en Patricia. Heel erg bedankt voor de bijzondere week die wij nooit meer zullen vergeten!

Gennaro, Kristel, Alessandro & Stefano
Juli 2021

Na 2 dagen ziekenhuis in een warm bad thuis gekomen met onze 2e zoon Stefano. Aline was onze rots in de branding. Gezellige nuchtere dame met zelf als moeder van 6 een bak ervaring. Ze weet van aanpakken en alles was spik en span. Maar bovenal de zorg aan ons als gezin was super! Maaltijden een feestje, naar speeltuintje met de oudste en alle kennis paraat. In 1 woord genoten op onze ‘Kraamwolk’ . Aline nogmaals, klasse en bedankt voor alles!

Carmine, Pascale, Victoria en Giuli
Juli 2021

Roos was onze kraamverzorgster na de geboorte van ons 2e dochtertje en we hadden ons geen betere kunnen wensen! Ze gaf ons alle ruimte om samen te wennen, gaf fijne tips en adviezen en legde ons in de watten met voedzame ontbijtjes en soep. Ook onze oudste dochter genoot van haar aanwezigheid in huis. Dankzij Roos konden we echt genieten van de eerste dagen samen. Nogmaals dank voor alles lieve Roos!

Linda en Sidney
juni 2021

Wat zijn wij blij dat we voor de Kraamwolk hebben gekozen! Wij hebben namelijk een fantastische kraamweek gehad met Joyce. Joyce bracht op ons een rustige en nuchtere manier de kneepjes van het ouderschap bij. Ook gaf ze allerlei (natuurlijke) oplossingen voor fysieke ongemakken en was ze een echte steun bij het opstarten van de borstvoeding. Daardoor hadden wij er het volste vertrouwen in dat wij het na de kraamweek ook goed zouden gaan redden. Tot slot zijn we verwend met de heerlijke ontbijtjes en lunches die Joyce voor ons maakte. Kortom: een betere kraamzorg konden we ons niet wensen!

Ouders van Luka (Teun en Marije)
juni 2021

Als nieuwe ouders gaf Ineke ons alle kennis en zelfvertrouwen die we nog nodig hadden. De kraamweek was heerlijk ontspannen. Elke ochtend en middag verwend met heerlijke maaltijden. Dankjewel Ineke voor deze mooie tijd!

Mike & Loraina
juni 2021

Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij mogen hebben met Roos als onze kraamhulp! Roos is een lieve, meedenkende kraamhulp die veel gezelligheid met zich meebrengt. Vanaf het begin voelde het voor ons erg vertrouwd en ook voor onze oudste dochter was het een feestje om Roos bij ons te hebben! Hele fijne tips en veel verzorging mogen krijgen! Lieve Roos, heel erg bedankt voor deze fijne tijd, we missen je nu al! Veel liefs van ons!

Mark Marjolijn Dionne Amber
mei 2021

Top kraamhulp ! Bevallen van ons 2de dochter en weer voor Jessica en haar team gegaan. Het voelt echt als een bekende in huis zo fijn. Alles gaat in overleg en leert je zeker naar je kind te kijken en je moederhart te volgen ik heb vond het beide keren jammer dat de kraamweek voorbij was de kraamwolk jullie zijn toppers 💕😊

Daan en Roos
april 2021

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad met Wilma. Al voordat we thuis kwamen, zorgde Wilma voor een warm welkom. Het wiegje was heerlijk verwarmd, er stond eten klaar en de eerste was stond al te draaien. Ook de rest van de week zijn we flink in de watten gelegd en voelde Wilma feilloos aan waar behoefte aan was. Zo nam Wilma de zorg voor onze oudste dochter even over, zodat papa tijd had om te sporten en ontbrak het mij als kraamvrouw aan niets. Mede dankzij Wilma hebben we echt met elkaar van deze kraamweek kunnen genieten. Meer konden we niet wensen. Bedankt!

Marianne en Anton
april 2021

Wij hebben na de geboorte van onze zoon kraamzorg mogen ontvangen van Roos. Het was vanaf dag 1 fijn om haar in huis te hebben. Ze weet precies wat er nodig is en neemt initiatief zonder opdringerig te zijn. Het was heel fijn dat ze altijd heel rustig en geduldig was, zeker met het op gang brengen van de borstvoeding, wat niet altijd even makkelijk was. We zijn alle drie heel goed verzorgd, en hebben de kraamweek als een hele fijne, bijzondere tijd ervaren. En als bonus maakte Roos ook nog eens hele lekkere soepjes. Bedankt voor alles, Roos! 

Naomi, Jori en Moos
april 2021

12 april werd onze Moos geboren en niet lang daarna was Roos daar, onze kraamverzorgster. Het was even wennen om in je eigen huis gevraagd te worden wat je wilde eten of drinken maar jeej, wat was dat fijn! Vooral de havermout in de ochtend zal ons nog lang bijblijven! Roos voegde naadloos in ons huishouden en heeft ons helemaal laten focussen op onze eerste tijd met Moos. Ook stond ze klaar met allerlei tips en (alternatieve/natuurlijke) oplossingen voor allerlei (fysieke) ongemakken. Dankjewel voor de fantastische ondersteuning!

Chesron en Liandra
april 2021

In april bevallen van onze zoon. Begin januari hebben wij de intake gehad met Jessica. Dit was een duidelijk gesprek waarin veel duidelijk werd voor ons. Het contact daarna was heel laagdrempelig en we konden alle vragen stellen die we hadden. Op de dag van bevalling kwam Wilma bij ons. Wij kwamen ‘s avonds thuis en toen is ze toch nog even bij ons geweest om helpen op te starten. Dit was erg fijn. Wilma maakte er voor ons echt een feestje van. Ze maakte van ieder gerecht die we kregen iets speciaals. Sepp heeft ook van Wilma genoten. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Hilke en Richard
april 2021

Wat zijn we blij dat we bij De Kraamwolk de zorg hebben gevraagd. Heerlijk dat er één iemand deze kraamperiode bij je is. En wat voor iemand: Ineke. We hebben een geweldige tijd met haar gehad. Ineke is enorm kundig. In een korte tijd heeft ze ons de beginselen van het ouderschap geleerd. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met borstvoeding, kindje in bad doet, belang van je eigen rust. En dit zijn maar een paar voorbeelden. Dat geeft een hoop zelfvertrouwen naar de toekomst toe. In de kraamperiode ken je pieken en dalen. Ineke was er voor ons wanneer er een traantje weggepinkt werd en daarnaast was er ruimte om lekker te lachen. Er is ruimte voor alle (on)gemakken en die mogen er dus zijn. Dat is fijn en geeft rust in huis! Ook de soepen van Ineke zijn ontzettend lekker en boordevol brandstof om nog even door te kunnen. Al met al hebben we een super tijd gehad en zouden we haar en de Kraamwolk aanraden aan vrienden en familie. We gaan het nu op eigen kracht doen en gaan Ineke daar zeker in missen! Liefs, Hilke en Richard.

Pepijn, Marize & Febe
maart 2021

Gerty heeft ons tijdens onze kraamweek heerlijk verwend en van goede zorg voorzien. We hebben het ontzettend met haar getroffen door de voor ons juiste combinatie van nuchterheid en deskundigheid. Toen zij vertrok hadden wij het volste vertrouwen dat we alle (beginnende) kneepjes van het ouderschap in de vingers hadden. Vanaf de intake hadden wij al een heel fijn gevoel van de Kraamwolk gekregen en dat is alleen maar versterkt. We kunnen de Kraamwolk aan iedereen aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Bedankt voor alles! Liefs van Pepijn, Marize en kleine Febe

John en Mirella
Maart 2021

We hebben het ontzettend getroffen met Joyce.  Féline en wij zijn heel blij met de nuchtere en goede zorgen. Joyce deelde ons als kersverse ouders alle kennis en beantwoordde al onze vragen, zonder het opdringen van adviezen. Verder maakte zij heerlijke ontbijtjes (die we nog regelmatig proberen te evenaren ;-)) en lunches voor ons. Dankjewel voor de goede zorgen en de prettige kraamweek Joyce! 

Charlotte, Michaël en Julian
februari 2021

Ineke heeft bij ons de kraamzorg verleent. Een lieve vrouw die ons heel fijn op weg heeft geholpen. Ik moest flink bijkomen van de bevalling en Ineke heeft Michaël alle tips en tricks geleerd om voor Julian te kunnen zorgen zo lang ik op bed moest blijven. Ineke heeft niet alleen lichamelijk mij goed verzorgd met ontbijtjes en soep maar mij ook bijgestaan op momenten dat ik bemoedigende woorden kon gebruiken. En ze heeft ook nog gevoel voor humor dus we hebben regelmatig kunnen lachen in de kraamweek. Heel erg fijn dat je er was Ineke! Nogmaals dank voor je goede zorgen. Liefs, Charlotte, Michaël en Julian

Francesco, Nina, Dante en Mia

Een tien met een griffel voor onze kraamhulp Gerty, maar we noemen je Gerrit. Met de lieve stagiaire Alina, maar we noemen je Ali. Gerrit en Ali. Het was een heerlijk warme bubbel met alle ups en downs van een kraamvrouw die erbij horen. We voelden ons gedragen, verzorgd en gesteund vanuit begrip en rust. Zoveel kennis en zorgzaamheid tegelijkertijd. Bedankt!

Liefs Francesco, Nina, Dante en Mia

Friso, Miranda, Féline & Sophie
februari 2021

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad met Romy! Toen ik na 2 nachten ziekenhuis thuis kwam stond Romy bijna gelijk voor de deur en startte gelijk alles op. Ze heeft me heel goed begeleid bij het opgang krijgen van de borstvoeding en gaf me echt vertrouwen dat het ging lukken. Elke ochtend kwam ze de slaapkamer binnen met een lekker ontbijtje op bed zodat we rustig wakker konden worden, verzorgde de lunch met lekker vers geperst sap en ook heeft ze een aantal dagen het avondeten voor ons klaar gezet, dit voelde echt heel luxe! Ook onze dochter van drie werd zeker niet vergeten, Romy heeft iedere ochtend haar haren mooi gedaan en ze werd ook echt betrokken bij de zorg voor haar kleine zusje. We kijken terug op een hele relaxte kraamweek waarin Romy ons heel goed heeft geholpen. We wensen iedereen zo’n topper toe! Dankjewel:)

Harmen, Judith, Noa en Loua
februari 2021

Lieve Stephanie, We hebben ontzettend genoten van jouw goede zorgen tijdens de kraamweek. Je paste je naadloos aan in ons gezins leven, je luisterde goed naar onze behoeften, gaf deskundig advies als we daar om vroegen en stelde je sociaal en proactief op. Je hebt ons heerlijk ontzorgd en op ons gemak gesteld. Ik zou je aan iedereen aanbevelen en we gaan je missen. Liefs Harmen, Judith, Noa en Loua

Shinta & Allan
februari 2021

We hebben gisteren de laatste dag mogen genieten van jullie geweldige kraamverzorgster Gerty. De opstart een week eerder werd gedaan door Romy, eveneens een hele invoelende meedenkende topper. Gerty heeft ons enorm geholpen en verwend. Ze deed alles, niks was te gek en ze had nooit een oordeel. Gerty is een superfijne aanwezigheid, ze is ook zeer deskundig en leest de wensen van je lippen. Dankzij haar hebben we een hele goede start gehad en een sterk fundament met ons gezin kunnen neerzetten, en de harmonie kunnen waarborgen met onze peuter. Daar zijn we heel dankbaar voor en gaan we nog jaren profijt van hebben.

James, Lieneke, Emma en Roan
februari 2021

Lieve Roos, Heel erg bedankt voor al je hulp. Jouw rust, kennis en hulp heeft het verschil gemaakt in onze kraamweek. Je heerlijke gerechten, feilloos aanvoelen wanneer we rust nodig hadden en alle tijd voor de borstvoeding of zaken die meer tijd en aandacht nodig hadden. Toen ik onverwachts nog terug moest naar het ziekenhuis, was je zo lief en flexibel om te zorgen dat je nog voor ons kon zorgen die extra dagen. Wat een rust bracht je in onze kraamtijd. En ook heel erg bedankt voor je warmte en gezelligheid! Het ga je goed! Veel liefs,

Bastiaan en Mirjam
februari 2021

We hebben tijdens onze kraamweek kraamverzorgster Iris over de vloer gehad. Het was een hele fijne kraamweek, mede door haar aanwezigheid. Een goede combi van zorg, tips (over borstvoeding, wat te verwachten qua krampjes etc) en oog en zorg voor ons zoontje van 3. Iris was bekend met de producten uit het natuurlijke kraampakket dat ik had aangeschaft. Mijn herstel is hierdoor ook goed verlopen (een warmte packing en een kruidenspoeling werd bijv gemaakt). Geen zweverige zorg, maar dingen uit de natuur die effectief zijn en voor extra warmte en ontspanning zorgen in een kraamweek. Kortom, zowel de Kraamzorg als het aanschaffen van een natuurlijk kraampakket kan ik van harte aanbevelen! Dank dank dank voor jullie inzet 💖

Huisman
februari 2021

We zijn erg dankbaar voor de zorg van Wilma en Roos. Beide ontzettend lieve, zachte, invoelende kraamverzorgsters. Beide hebben een positieve instelling en hebben ons goed gecoacht. Jessica heeft op de achtergrond ervoor gezorgd dat we ondanks een heftige start met meerdere ziekenhuisbezoeken steeds op het juiste moment geholpen zijn en de kraamperiode zeer positief hebben kunnen afsluiten. 

Sephora en Matthijs
februari 2021

Wij zijn enorm dankbaar voor de kraamhulp die Ineke en Gerty ons geboden hebben. Wat een lieve, zorgvuldige en warme kraamzorg hebben wij van hen mogen ontvangen. Ineke heeft heerlijk voor ons gezorgd en met Gerty haar ervaring kon zij ons vaak verder helpen. Allebei toppers. De heldere afspraken en communicatie met Jessica waren ook fijn in zo’n intense week, helemaal geen zorgen aan gehad.

Anna en Marijn
januari 2021

Nadat onze dochter in het ziekenhuis geboren was, stonden Gerty en Ineke (kraamverzorgende in opleiding) ons al thuis voor de deur op te wachten. De begeleiding, aandacht en zorgzaamheid die wij kregen was in alle opzichten fantastisch. Wij werden verwend met lekker eten en het huis hielden ze zeer netjes. Door de deskundigheid van Gerty kon zij heel goed aflezen waar wij behoefte aan hadden. Twijfels en zorgen wist zij weg te nemen en overal had zij hele goede tips en adviezen voor. Mede hierdoor hebben wij in kleine stapjes vertrouwd kunnen raken aan onze nieuwe rol als ouders – zeer waardevol. Dankzij Gerty en Ineke hebben wij een onvergetelijke kraamweek gehad. Dank jullie wel voor alles! 

Sanne en Mathijs
januari 2021

Wat was het fijn om Joyce in huis te hebben nadat we met Nathan uit het ziekenhuis kwamen. Na een heftige bevalling en keizersnede konden we de hulp en zorg goed gebruiken. Joyce zorgde enorm goed voor ons en Nathan, heerlijke ontbijtjes en uitsmijters, maar ook het huishouden en de persoonlijke aandacht waren fantastisch. Praktische info en ruimte voor gesprekken over twijfels en vragen was er. We wensen je nog vele fijne kraamweken Joyce, dat komt met jou helemaal goed!

Jeroen en Eliane
januari 2021

Het bevalbad gehuurd bij de Kraamwolk en ook kunnen gebruiken. Na een prachtige bevalling in het bad hebben wij genoten van de zorg van De Kraamwolk! We hadden de luxe van 2 lieve en betrokken vrouwen. Gerty was er en kraamverzorgende in opleiding Ineke. Gerty was bij de bevalling en is de hele kraamweek gebleven. Ze sloten goed aan bij ons als gezin. Ze stemden af waar onze behoeften lagen en schatte het zelf goed in. Onze oudste 2 zonen werden bij de zorg van de baby betrokken en werd aandacht aan hun gegeven. Als moeder werd ik verwend met lekker eten en drinken en voet massage! Ze hadden oog voor moeder en kind, de andere gezinsleden en het huishouden. Daarnaast oog voor detail; met een extra mooi opgemaakt bord en een lunch voor de papa en mama met mooi gedekte tafel! En dat allemaal vanuit ontspanning en met energie en plezier. Nogmaals veel dank!!

Jaap Jan, Christy, Manuel & Isa van Kooten
januari 2021

Lieve Joyce, Nadat onze Isa in het ziekenhuis was geboren en na 1 dag weer naar huis mocht, kwam jij bij ons in huis. Wat hebben wij een ongelofelijke fijne tijd met jou gehad!! Vooraf best wel spannend natuurlijk een vreemde in ons huis maar een betere kraamzorg hadden we ons niet kunnen wensen. Je deed werkelijk alles en het klinkt misschien gek maar we missen je gezelligheid, liefde en goede zorg enorm haha. De kraamwolk mag zich erg gelukkig prijzen dat jij daar onderdeel van uitmaakt. Wij wensen jou alle goeds toe en nogmaals hartelijk dank voor alles❤️

Hanne en Peter
januari 2021

Wij hebben een heel fijne kraamweek met Stephanie gehad. Ze was er net na de thuisbevalling en bleef tot diep in de nacht om ons te verzorgen. De volgende ochtend was ze er alweer en het was heel fijn hoe Stephanie moeiteloos aansloot bij ons gezin van zes. Ze heeft heel adequaat gehandeld toen het even minder leek te gaan met onze baby en ons daarna weer alle rust en vertrouwen gegeven voor een verder onbezorgde kraamweek. Heel fijn dat er aandacht is voor natuurlijke zorg! Ook heel fijn dat Jessica snel langs kon komen om mijn kolf te testen. Wij hebben de kraamwolk alweer aangeraden!

Ayla en Merijn
januari 2021

De ochtend na de geboorte van onze dochter Elif stond Danielle bij ons op de stoep. Danielle bleek een hele goede match te zijn voor ons als pril gezinnetje. Ik heb heel veel gehad aan Danielle’s hulp omtrent de borstvoeding. Ze hielp en ondersteunde mij waar nodig maar liet voldoende vrijheid om het zelf te leren en mijn weg hierin te vinden. Er was ruimte voor mijn emoties wanneer het mij even overviel. Ze was zeer motiveren en gaf mij echt het gevoel dat ik op mijn moedergevoel kan vertrouwen. Daarnaast hebben we ook ontzettend veel gelachen met Danielle. We gaan haar wel missen maar tegelijkertijd hebben we echt het gevoel dat we het nu zelf kunnen, mede dankzij Danielle! Liefs Merijn, Ayla en Elif

Natelie, Michiel, Lynn en baby Joris
december 2020

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Stephanie. Wat jammer dat het zo snel voorbij was! Vanuit het ziekenhuis werden we goed opgevangen. Alles was al klaargezet en voorbereid. Wij konden zo neerploffen. Zo fijn! We zijn de hele week goed verzorgd met ontbijtjes op bed en fruithapjes. Grote zus Lynn werd daarbij niet vergeten. Zij mocht ook op bed eten, wat vond ze dat stoer! Stephanie probeerde Lynn overal bij te betrekken, heel leuk. Alles ging in overleg en Stephanie deed goed haar best om de zorg te doen zoals wij het graag wilden.

Jan, Melissa, Kim, Moos en Sam
december 2020

Wij hebben weer genoten van de aanwezigheid van Jessica na onze bevalling, wat een cadeautje! Als een ware octopus ging ze door het huis, daarbij hield ze moeder en newborn in de gaten met een dosis warmte en empathie. Maar de andere kinderen konden we ook met een gerust hart toevertrouwen aan haar. De heerlijke voedzame maaltijden en snacks waren ook een groot pluspunt. Door al deze dingen voel je, je echt gedragen tijdens de kraamweek en was het weer een tijd om nooit te vergeten. Liefs van ons

Henrico en Rodé
december 2020

Wij hebben in december een hele fijne en goede kraamhulp gehad aan Romy (en Jessica die af en toe langs kwam). Romy zorgde enorm goed voor ons alle 3, ze werkte hard en deed met plezier wat we vroegen. De dag dat we uit het ziekenhuis kwamen, hielpen Jessica en Romy ons met opstarten en hebben ze voor ons gekookt. Romy zorgde die week vaak voor lekkere gezonde smoothies. Het was heel fijn dat ze onze dochter met veel liefde benaderde. Bedankt voor de goede zorgen, wij zouden De Kraamwolk zeker aanraden!

Bernard & Dorina
december 2020

Wij kijken terug op een fijne relaxte kraamweek, mede door de fantastische zorg van Corina en Danielle. Zij gaven goede uitleg en begeleiding, o.a. bij de borstvoeding en verzorgden ons met veel liefde. Er was rust, vertrouwen, gezelligheid en vooral ook humor.

Albert Miranda Lieke en Noud
December 2020


Wat hebben wij de afgelopen week heerlijk genoten van de aanwezigheid van (tante) Wilma. Nadat we uit het ziekenhuis kwamen na de bevalling stond ze een week lang voor ons klaar en wat was dit genieten. Niemand in het gezin werd vergeten en alles liep zo zn gangetje. Nergens hoefde we specifiek om te vragen maar alles werd met liefde en passie gedaan. Het verzorgen van mij en Noud maar ook de rest van het gezin werd niet vergeten. De heerlijke fruit creaties en ander eten waren om te smullen. De fijne gesprekken, samen lachen en soms wat kraamtranen het kon allemaal. We kijken terug op een heerlijke week die we fijn afsluiten. 

Lieve groet Albert Miranda Lieke en Noud

Malin, Mikael and our baby girl Philomena
november  2020


We can’t be more thankful and happy for the help we got from Karina. We are from sweden where we have never had any care in our home before, so we didn’t know what to expect or how it was going to feel to have someone in our home. Karina was very good at explaining things in a calming way that made all of us feel very safe in what we were doing. We truly had an amazing experience our first week at home with our first newborn, Thanks to Karina. We can stongly recommend De Kraamwolk and Karina if you looking for an amazing kraamzorg.

Eva En Jorina
november 2020


Wij hebben een hele fijne kraamweek met Gerty gehad. De sfeer was heel relaxed en gezellig. Gerty heeft ontzettend veel kennis en pakt door op de momenten dat het nodig is. We hebben in een week veel gelachen, gekletst en geleerd. Dit gaf ons genoeg vertrouwen om het na een week zelf te doen. Bedankt voor alle goede zorgen Gerty! We genieten volop van onze kleine man!

Bram, Evelyn & Jara
november 2020


Wat hebben we een geweldige ervaring gehad met de Kraamwolk en ’tante’ Corina! Naast dat Corina bij de badbevalling was thuis heeft ze ook onze kraamweek gedaan. Geweldig wat heeft zij een hart voor het vak! Corina heeft ons geweldig begeleid bij de borstvoeding en de verzorging van Jara. Maar ook aandacht voor mijn kraamtranen (“hormonenbommetje”) en onzekerheden als jonge moeder. Pappa stond binnen no-time luiers te verschonen alsof hij nooit anders had gedaan. En echt aandacht voor mijn herstel (rust nemen en laten verwennen)! Wat een vertrouwen heb je ons gegeven en wat hebben we ook een hoop lol gehad. Juist omdat Corina ook bij de bevalling was konden we het daar ook regelmatig even over hebben en om lachen! Mooie gesprekken gehad, heerlijke ontbijtjes en fruithappen gekregen, alsof je elkaar al jaren kent. Ook de communicatie met de Kraamwolk zelf was erg prettig. Al met al een geweldige ervaring!

Sanne en Allon
November 2020


We zijn heel tevreden over de goede zorg van Wilma. Zonder ergens om te vragen werd alles gedaan, heerlijk om nergens over na te hoeven denken. Ze vroeg regelmatig waar we behoefte aan hadden. En maakte de week extra bijzonder daar alle extraatjes: heerlijke fruit, pannenkoeken bakken voor de kinderen en elke avond een warme maaltijd. Samen met stagiaire Romy hebben ze bij gedragen aan een hele fijne kraamweek.

Tim, Josje en Roan
November 2020


Na een lange bevalling en een nacht in het ziekenhuis was het een verademing om geholpen te worden door Malalay. Ze maakte een lekker ontbijtje voor ons en heeft onze energie vooral gericht op de borstvoeding. Dit is fijn, want mede dankzij deze aanpak loopt de borstvoeding goed en dat neemt veel zorgen weg. Ze heeft aandacht voor gezond en gevarieerd eten, behandelt alle medische checks met aandacht en liet ons met zelfvertrouwen achter. Nog een bijzonder detail, ze liet ons samen wandelen om een begin te maken met de verwerking van de zware bevalling. Dit vinden we een heel fijne benadering van kraamzorg.

Marika, Dawid and Konstanty
oktober 2020


We are very pleased of the maternity care that was provided by De Kraamwolk. We spent 8 days with Malalay, who gave us big and professional support – especially with focus on breastfeeding. We love the natural and hollistic way of treatment, this is why Malalay’s points of view matched ours perfectly. We couldn’t imagine to receive a better care during this first beautiful week of our lovely son’s life.

Debby en Gerald
oktober 2020


Na twee dagen in het ziekenhuis te zijn geweest kregen wij vanaf de derde dag kraamzorg van kraamverzorgster Gerty. Meteen al merkte wij dat zij erg veel kennis heeft omtrent het kramen en deelde zij haar kennis en kunde op een hele prettige manier met ons. Gerty is een vrouw die rust brengt in het gezin door al haar hulp maar tegelijkertijd ook gezelligheid brengt. Gerty houdt goed rekening met de situatie die per gezin anders is en houdt daarbij ook rekening met de wensen die je als gezin hebt. Wij hebben een erg prettige raamwerk gehad met Gerty!

Inge C
september 2020


Dankjewel lieve Karina voor de ontzettend fijne kraamweek die je ons gegeven hebt! Je hebt niet alleen mij en onze lieve baby Liselot als prinsessen behandeld maar ook ontzettend goed voor Joris en onze oudste gezorgd. Naast dat je onze gezondheid en Liselots ontwikkeling goed in de gaten hield, maakte je ook de heerlijkste maaltjes, ontspannende camille wikkels en maakte je zelfs nog tijd voor een fijne massage. Een kraamverzorgende zoals jij wens ik iedereen toe.

Noor, Sanne en Erik
september 2020


Je eerste kindje/dochter op de wereld zetten en dan een kraamhulp krijgen die zelf vier dochters op de wereld heeft gezet, wie wil dat nou niet? Wilma is een vriendelijke vrouw die de benen uit haar lijf loopt om het huis er netjes uit te laten zien en je nieuwe leven met een baby op de rit te krijgen. Na een pittige bevalling was het fijn dat Wilma al voor de deur stond om ons op weg te helpen. Ze heeft ons goed geholpen met de start, de borstvoeding en bezoek (afhouden). Nogmaals dank Wilma! 😘

Wendy en Dave Wagenaar
september 2020


Wij hebben een geweldige kraamweek gehad met Malalay. Door haar achtergrond heeft ze veel medische kennis en deze weet ze te combineren met haar kennis over natuurlijke kraamzorg. Ze brengt rust in huis, is lief tegen andere /oudere kinderen en verzorgd vanuit haar hart. Dit is ons derde kindje maar ik heb nog veel van haar (natuurlijke) tips geleerd! Ze heeft zelfs prachtige foto’s van onze pasgeboren dochter gemaakt. Kortom dames, op zoek naar een kanjer die jou en je baby de allerbeste start geeft?! Dan is Malalay je match!

Dianne, Cees & Jonne
augustus 2020


Nadat we 3 dagen na de bevalling van onze dochter Jonne uit het ziekenhuis thuis kwamen in de namiddag, hielp Jessica ons met opstarten en zorgde ze dat we goed de avond en nacht in konden. Meteen al voelde het vertrouwd en wisten we dat we in goede handen waren. Vanaf de volgende dag kwam naast Jessica ook Karina ons bijstaan. Door veel bloedverlies tijdens de bevalling kon ik vrij weinig en heeft Cees veel taken op zich moeten nemen. Jessica en Karina hebben hem (en dus ons) hierbij perfect begeleidt. Karina was een perfecte toevoeging tijdens onze kraamweek. Ze is ontzettend lief en betrokken, en ziet waar ze wat kan betekenen. Ze biedt een luisterend oor en dit geeft de ruimte tot verwerking. Ik heb veel tips van haar gekregen en ze heeft veel kennis en inzichten gedeeld met ons. Dit gaf een vertrouwd en veilig gevoel. Ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen! Heel veel liefs, Dianne, Cees & Jonne

Malang & Anique
augustus 2020


Jessica is bij 30 weken op huisbezoek geweest voor de intake. Het was een fijn gesprek, ik voelde me meteen op mijn gemak en had van tevoren alle vertrouwen in haar en haar team. In onze kraamweek is Simone bij ons in huis geweest. Wat een expertise heeft zij in huis! Ze heeft veel aandacht besteed aan het proces van borstvoeding, maar maakte ook heerlijke ontbijtjes en lunches voor ons klaar! Met rust, warmte en persoonlijke aandacht bracht Simone een heel prettige energie in ons nieuwe gezinnetje. Toch best een uitdaging op een kleine oppervlakte… Ook uit haar betrokkenheid voor mij als kersverse mama spreekt liefde voor haar vak. Onze kleine meid en wij als ouders mogen van geluk spreken dat wij Simone als kraamhulp hebben mogen ervaren. Simone, nogmaals dank voor je liefdevolle hulp!

Bert en Angela
augustus 2020


Tijdens de intake contact gehad met Jessica en wat was dit al een fijn gesprek. Tijdens de thuisbevalling was Jessica aanwezig en heeft zij de verloskundige en ons fantastisch geholpen. Wat een fijne en lieve support tijdens de bevalling. Na de bevalling is Jessica gebleven voor de opstart en eerste momentjes met onze dochter. We hebben deze lieve hulp ontzettend fijn ervaren en zijn zeer dankbaar dat Jessica voor enkele dagen deel uitmaakte van onze nieuwe situatie. Na enkele dagen werd Jessica vervangen door Gerty. Voor een tweede keer hadden we het enorm getroffen met wederom een zeer lieve en behulpzame kraamhulp. Gerty is, net als Jessica, een lief en warm mens en heeft ons met al haar tips en adviezen ontzettend goed geholpen. We vonden het dan ook erg jammer dat de kraamweek weer voorbij was en we haar moesten missen. Lieve Jessica en Gerty, bedankt voor al jullie hulp en steun!

Michiel, Isa en Sasha
juli 2020


Gerty heeft ons fantastisch geholpen in de kraamweek van onze zoon Sasha. Wij hadden allebei nog helemaal geen ervaring met baby’s en Gerty heeft ons allebei alles geleerd wat we moesten weten en ons het zelfvertrouwen gegeven dat we nodig hadden. Daarnaast is ze ontzettend gezellig, stond open voor ons als mens en voor onze leefomgeving. We hebben echt het gevoel gehad ondersteund te worden door een oprecht lief en warm mens. We hebben veel met haar gelachen en heel veel geleerd. Ik zal Gerty zeker aanraden aan al mijn toekomstig zwangere vrienden. Gerty, duizend maal dank voor alles. Je bent top! Het gaat mede dankzij jou allemaal hartstikke goed hier en we genieten enorm van elkaar.

Marice en Orestis
juni 2020


We were lucky enough to have Karina as our Kraamverzorgster. From the moment she walked in, we felt right at home with her and she delivered the most amazing care during our Kraamweek. We could not believe how well she looked after us and our daughter; she really went above & beyond! Karina has eye for all aspects of new motherhood: she kept tabs on my physical recovery, the baby’s wellbeing and growth, and teaching us the basics of infant care. She also made us feel comfortable in our own home running the household smoothly behind the scenes and adding lovely little personal touches here and there. She treated us to some of her delicious cooking and I’m glad I got some of her recipes. When there was a quiet moment she gave me a Rebozo massage and short closing ritual, as she is skilled as a doula as well. On top of all that, she also cared about the psychological and emotional aspects of this special time in our life. We missed her the moment she walked out the door! I cannot thank her and Jessica enough for the wonderful Kraamweek we had.

Cindy en Wesley
juni 2020


Voor ons de tweede keer dat Kraamwolk ons begeleidde en verzorgde. De eerste keer geweldige zorg gehad van Jessica, en nu bij de geboorte van onze tweede dochter heeft Wilma ons begeleid en verzorgd. Wat was dit fijn. Ze voelde aan wat wij nodig hadden en stond altijd voor ons en onze oudste klaar. Wilma heeft ons een geweldige kraamweek bezorgd. Met liefde, zorg en aandacht voor zowel moeder als dochter. Maar ook de oudste en papa werden niet vergeten. En was het even rustig in huis, dan werd deze tijd benut om heerlijk voor ons te bakken. Lekker veel noten in het appelgebak, zodat het ijzertekort snel wordt aangevuld;-) Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen. Wij raden Kraamwolk aan iedereen aan!! In oktober zien we jullie weer bij onze (schoon)zus. We kijken er naar uit. Tot dan!!

Gert-jan, Márlin, Lonne & Tooske
juni 2020


Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad! We hebben zoveel goede zorg en liefde ontvangen van Wilma en Jessica. We zijn hen enorm dankbaar voor deze tijd. Ga zo door met jullie prachtige werk. Veel liefs van ons!

Marèl en Angela
juni 2020


Wat een fijne, deskundige begeleiding hebben we gehad. Gerty luisterde naar onze wensen en was erg betrokken. Hierdoor echt zorg op maat gehad! Bedankt hiervoor!

Tiamo
juni 2020


Mijn ervaring met de kraamhulp was supper maar ook supper fijn !! Een betere kraamvrouw als jessica kan ik me niet voorstellen! Ik voelde me heel erg op gemak bij jessica alsof ik haar al jaren kenden, ze heb me goed mee geholpen met al haar taken die ik vroeg. Ze heeft me heel veel geleerd. Ik ben ook heel blij dat jessica mij veel moet erin heb gepraat want het was de eerste week het zwaarste en jessica was mijn steun daarin! Ik vond het heeeeel erg dat mij kraamweek voorbij was…. maar ik stel haar soms nog vragen❤️ Beste keuse ooit dekraamwolk Ik raad iedereen het aan en ik hoop ook dat elke zwangere vrouw dit leest en voor de kraamwolk kiest!!

Familie Riddersma
juni 2020


Jessica was een week bij ons. In het begin was het even zoeken naar een goede balans, maar door met elkaar te praten konden we elkaar goed vinden. Jessica heeft heerlijk voor ons gekookt en ons echt ontzorgd, zodat wij met onze aandacht bij de kinderen konden zijn. Bedankt voor je goede zorgen. Lieve groeten van Maaike, Diederick, Tobe en Bente.

Stephan, Sigrid en Job.
juni 2020


Wij zijn erg blij met de zorg die wij hebben gehad na de geboorte van Job. Het begon al met hoe flexibel jullie waren over wanneer wij nou naar huis mochten uit het ziekenhuis. Toen we ineens toch wel naar huis mochten stond Corrie al bij ons op de stoep. Heel fijn om er zo niet gelijk alleen voor te staan. Toen door omstandigheden Corrie niet meer kon komen, nam Wilma het van haar over. Zij was inmiddels al bijgepraat over onze situatie en nam de boel zo over. Echt heel fijn hoe jullie dit hebben opgelost! De verdere kraamtijd was heerlijk. Corrie en Wilma zagen allebei wat we nodig hadden en namen Job van ons over zodat wij onze rust konden nemen. Heerlijk hoe er zo voor ons gezorgd werd! Toen de kraamweek voorbij was waren wij een stuk zekerder en zagen we het helemaal zitten met zijn drieën. Bedankt!!

Familie Westerink
juni 2020


Onze tweede dochter werd met 37 weken al geboren en gelukkig stond Corrie voor ons klaar tijdens de kraamweek. We hebben een hele gezellige, ontspannen, maar ook leerzame dagen met haar gehad. Ze zorgde goed voor moeder en baby, maar deed ook erg haar best voor de rest van het gezin. Corrie keek naar wat we nodig hadden en alles ging in goed overleg. We gaan je heerlijke ontbijtjes nog missen… Veel dank!!

Gerard, Herma en Liam
juni 2020


Lieve Jessica en Corrie, Heel erg bedankt voor jullie goede zorg! Het liep allemaal een beetje anders, ik had bedrust door veel bloed verlies…en Jessica moest naar een andere bevalling. Corrie nam het over en heeft mij (en mijn mannen) verwend met gezond eten en drinken dat mij kon aansterken. Wat heb ik daar van genoten!! Dat was wel een gemis toen je weg was… Beneden was het weer lekker schoon, dank je wel!

Arjen en Paulien
mei 2020


We zijn zo blij met Jessica en Yvonne! Jessica was aanwezig bij de bevalling, en we hadden het niet zonder haar willen doen. Ze was liefdevol en krachtig aanwezig en maakte echt contact met Paulien op een moment dat het moeilijk was. Yvonne was bij ons gedurende de kraamweek en dat voelde heel natuurlijk. Ze is op zoveel fronten geweldig: Het was heel fijn om haar in huis te hebben, ze is superlief en heeft duidelijk veel ervaring met baby’s. We missen Jessica en Yvonne allebei al!

Maarten en Marlot
Mei 2020


Wij zijn uitermate tevreden over onze kraamhulp Corrie van De Kraamwolk. Ze was zorgzaam, heeft gevoel voor humor, kan heerlijk koken en geen vraag was te veel. Naast de praktische ondersteuning zullen we vooral nooit de warmte vergeten waarmee de zorg werd gegeven. Er was altijd een luisterend oor en ze merkte heel goed als er wat spanning of verdriet bij ons was.

Ze voelde als een lid van ons gezin en durfde zich kwetsbaar op te stellen. Mocht een tweede kind ons gegeven zijn, dan zullen we geen moment twijfelen en De Kraamwolk bellen.

Lotte, Jelmer, Mette en kleine Ysbrand
mei 2020


Nadat onze baby na een paar dagen ziekenhuis mee naar huis mocht stond Jessica meteen klaar voor ons, heel erg fijn! Ze kwam samen met Wilma, en de laatste dagen kwam Wilma alleen. En wat was dat fijn voor ons! Wilma is onzettend lief, warm en zorgzaam, ze geniet overduidelijk van alles wat ze doet, niets is haar teveel. Ze ging heel liefdevol met de baby om, daardoor kon ik met een gerust hart goed tot rust komen. Ze was ook heel betrokken naar onze grote dochter, die dat heel erg leuk vond. Ik vond het heel fijn om Wilma in huis te hebben en hoop dat ze nog vele gezinnen mag gaan verblijden met haar komst!

Familie van Vliet
mei 2020


Wow! Jessica en Corrie stonden ons bij tijdens de geboorte van ons kindje en wat zijn we daar dankbaar voor! De verloskundige kon er niet op tijd zijn maar Jessica was met al haar ervaring, kundig en resoluut: het kwam goed. En dat deed het! Ze bevestigde mama in het vertrouwen op haar lichaam en binnen no time was daar ons prachtige kindje. Jessica hield zich steeds zeer stipt aan de wensen zoals opgegeven in het geboorteplan en bewaakte deze zelfs toen dit nodig leek. In de kraamweek heeft Corrie ons bijzonder goed en liefdevol verzorgd en geholpen. Ze kijkt waar haar hulp nodig is binnen het gezin en heeft oog voor iedereen. Met respect stelt ze vragen en overlegt waar zij kan helpen. Haar gevoeligheid en inzicht maken haar tot een fantastische kraamverzorgster en wij waren lucky genoeg om haar in huis te mogen hebben als kraamverzorgster. Lieve Jessica en Corrie, nogmaals enorm bedankt voor de TOP zorg die jullie ons geboden hebben. We wensen jullie enorm veel succes toe en kunnen (én zullen) iedereen De Kraamwolk van harte aanbevelen. Liefs, Familie Van Vliet

familie Huijbers
april 2020


De Kraamwolk was voor ons fantastisch en hele fijne ervaring mee gehad. We werden niet alleen ontzorgt maar we voelden ons erg gesteund. Zeer pro actief en dachten altijd mee, luisterde, namen de tijd en zijn heel lief geweest. Prettige aanwezigheid van Yvonne, heel fijn en alle zorg dank! En Jessica uiteraard ook en beide hebben ons zo fijn begeleid! Liefs

Rick,Deborah en Olle
Apri 2020


Dankjewel Yvonne en Jessica voor jullie fijne en warme hulp na de geboorte van ons eerste kindje Ole. Jessica was bij de geboorte aanwezig en daarna nam Yvonne het over (hoewel Jessica ook altijd nog bereikbaar was en voor ons klaar stond, heel lief!). Wij hebben een hele ontspannen kraamweek gehad met Yvonne. Het voelde heel gemoedelijk waardoor we lekker onszelf konden zijn. Yvonne zorgde ervoor dat ik mijn rust nam en was heel lief voor Ole. Ik moest zeker een traantje wegpinken toen Yvonne voor het laatst was. We zijn super tevreden en mochten we ooit nog een keer het geluk hebben om een kindje te mogen krijgen dan weten we jullie zeker weer te vinden. Dankjewel!

Bart, Daan en Rémi
april 2020


Lieve Corrie, Wat was jij betrokken bij ons en wat voelde dat fijn. Je hebt er alles aan gedaan om ons een goede eerste week te bezorgen. Je was een luisterend oor zodat wij onze ervaring rondom de bevalling konden delen, je zorgde ervoor dat ik weer aansterkte door jouw heerlijke smoothies, kippensoep, ontbijtjes en andere gerechten en je gaf ons ruimte en tijd om bij te komen. Jij nam Rémi mee naar beneden en adviseerde ons om lekker even bij te slapen. Wat waren dat fijne momenten, even met z’n tweetjes bijkomen van al het nieuws wat op ons afkwam. Bedankt voor jouw zorg, commitment en betrokkenheid! Veel liefs!

Familie Mayenburg
april 2020


Wij hebben de kraanweek als fijn en ontspannen ervaren, ondanks dat ik herstellende was van een keizersnede en niet veel kon in het begin. Yvonne draaide direct fijn mee in het gezin, ze zorgde heel goed voor ons allemaal en alle communicatie verliep heel soepel. Wij missen haar nu al!!

Karie, Frans, Luka en Lovi
maart 2020


Wat zijn wij enorm blij dat we voor ons tweede kindje de (kraam) zorg van Jessica en Yvonne hebben gekregen! Al bij de intake met Jessica voelde dit enorm goed. Ze luisterde zo onwijs goed en gaf zo’n vertrouwd gevoel. Dat moest wel goed gaan. De week met Yvonne was echt heel erg fijn! Ze was enorm flexibel en regelde letterlijk alles in huis. Ook de band en zorg voor ‘grote broer Luka’ was hartverwarmend! Luka stond in de ochtend al vroeg ‘op wacht’ om te kijken of Yvonne er al aan kwam! De bananenpannenkoeken waren heerlijk! Alles werd geregeld in huis. zodat wij echt konden genieten van onze zoon en pas geboren dochtertje! Wij raden De kraamwolk aan iedereen aan die op zoek naar is persoonlijke zorg tijdens de kraamweek! Jessica en Yvonne: nogmaals ONWIJS bedankt voor jullie goede zorgen! Veel liefs Karie, Frans, Luka en Lovi

Casper,Iris en Roos
Maart 2020


Lieve Jessica,

Ontzettend bedankt voor al je hulp,steun,aandacht, ZORG,kennis,rust en ……!Wij zijn zo dankbaar voor het vertrouwen dat jij aan ons hebt gegeven en dat jij vanaf dag 1 ook in Roos had. Dat heeft ons zo geholpen om zonder spanning of stress aan onze eerste dagen als ouders te beginnen, naar Roos te kijken en vertrouwen te hebben in onze kleine meid. Toen je vorige week hier binnen kwam voelde wij ons onzeker over haar gewicht en groei. En nu je hier weg gaathwebben wij geleerd naar haar te kijken en vertouwen in haar te hebben. Wij zijn dankbaar dat jij op pns pad kwam.Je bent GEWELDIG!!

Liefs van Casper,Iris en Roos

Arno,Angela en Kristo
Maart 2020


Lieve Corrie,

Heel erg bedankt voor onze fijne kraamweek. Het was jouw eerste bevalling, en dan liep het ook nog eens heel anders dan dat we gehoopt en verwacht hadden. Maar wat ben jij goed omgegaan met de stressvolle situatie, en het is maar goed dat je er was want er waren handen tekort. Toen we weer thuis kwamen uit het ziekenhuis heb jij ons heerlijk in de watten gelegd. Je kwam met speciale smoothies en gerechten om mij zo veel mogelijk vitamines en mineralen binnen te laten krijgen. En wanneer iets niet helemaal goed liep, zoals met de borstvoeding, schakelde je direct hulp in. Heel veel succes met de rest van je opleiding, maar wij weten zeker dat het helemaal goed gaat komen. Toi toi toi!

Veel liefs,

Arno, Angela en Kristo

Daan, Mayke, Matthijs en Aukje
februari 2020


Via Jessica hadden wij deze week Yvonne als kraamhulp. Ze is net begonnen, maar wat is ze al kundig. Je merkt dat ze ervaring heeft met baby’s en het meedraaien in een gezin. Ze overlegt goed en luisterde naar onze wensen. Het huis was steeds spik en span en wat was ze lief met grote broer Matthijs zodat ik goed kon rusten en mijn aandacht bij Aukje kon hebben. Ze paste haar tijden zo aan dat Daan daaromheen kon werken waar nodig. Aangezien hij eigen baas is was dat niet te voorkomen en zij heeft geholpen dat mogelijk te maken. Ideaal!

Yerson, Michelle en Liv
februari 2020


Lieve Yvonne, wat ben jij een fantastische hulp geweest zeg. Vanaf het eerste momentje dat je bij ons was op die maandag avond wist ik dat we je ontzettend zouden missen als jou uurtjes er weer op zaten. Dat je dan ook nog twee ochtendjes extra wou blijven was zo fijn! Ik heb je nooit iets hoeven vragen, alles ging zo vanzelf alsof je al jaren bij ons woonde Haha! Heerlijk hoe we elke dag een schoon bedje hadden en alle was weg was, lekkere fruithapjes in de ochtend en ga zo maar door. Dat wij even door konden slapen en dat jij voor Liv zorgde missen we nu misschien nog wel T meest Haha! Ik kan echt een urenlange tekst schrijven hoe fantastisch je was, dus echt alleen maar lof! Dankjewel voor alles, zullen je nooit vergeten. Liefs Yerson, Michelle en Liv 💞💞

Ook jij Jessica zullen we niet vergeten. We waren natuurlijk best laat vanwege de verhuizing met het vinden van kraamhulp en dat jij nog een plekje voor ons had was zo fijn! Ik had meteen een goed gevoel toen je op intake kwam bij ons thuis. We wensen je alle succes met je bedrijf, maar met mensen zoals jezelf en Yvonne zit je hartstikke goed! 🤗🤗 veel liefs!

Martijn, Woudieke en Sem
februari 2020


Na een lastige en zware zwangerschap + een pittige bevalling van ons kleine meisje Evi kwam jij jessica een super kraamtijd geven ik heb het als heel fijn ervaren je nam ook een stagaire mee Yvonne die voor het eerst mocht stage lopen in de kraam en wat TOP deze dat heel ervaren ging ze aan het werk. Samen hebben jullie mij een ontspannen en rustige kraamweek gegeven! Werd lekker verwend😊.. BEDANKT!! Ga zo door .. Liefs Woudieke

Michelle
januari 2020


Jessica werkt door veel te observeren en in te spelen op wat je nodig hebt, echt op het gezin afgestemd, heel fijn. En ondertussen zorgt ze ervoor dat het huis aan kant is en de lekkerste maaltijden worden voorgeschoteld, echt genieten! Jessica, bedankt voor je warme, betrokken zorg in onze kraamweek!

Femke, Douwe en Linne
januari 2020


Linne is ons eerste kindje. Wat was het fijn dat Jessica ons op weg hielp. Zij hielp ons echt om de boel op de rit te zetten. Borstvoeding, aankleden, verschonen: al die dingen leerde zij ons. En bovenal verzorgde zij ons heel goed. Wij zijn zo verwend met lekker eten… ’s ochtends rijstepap met specerijen, ’s middags bananenpannenkoeken, en tussendoor dadel-gember-choco-powerballs of een ananas-kokos smoothie… ik denk er likkebaardend aan terug. Daarnaast had Jessica aandacht voor natuurlijke middeltjes voor de kraamvrouw zoals kamillethee en witte kool. Ook kwam stagiaire Luka een dagje meelopen en zij maakte prachtige foto’s van ons nieuwe gezin. Bedankt Jessica want dankzij jou was dit een heel mooie kraamweek. 

Caroline vogels
Januari 2020


De zorg die we hebben gekregen was echt super! We hebben onze eerste gekregen en zijn heel goed begeleid door Corrie om dingen te leren qua zorg voor onze baby maar ook mentaal.
Het is een heel leerzame week geweest en een goede start.

Joanna, Klaas, Abigail & Daniel
januari 2020


Lieve Jessica, wat een bijzonder ervaring was het opnieuw dat jij bij ons kwam voor de 2de keer. We hadden geluk dat we extra hulp hadden van Corrie. Corrie was behulpzaam, zelfstandig en meelevend. Het bed was elke dag heerlijk schoon en het huis was lekker fris. Een hele opluchting. Jullie zorgde goed voor ons als familie en met extra liefde voor onze 2 jarige dochter en het ook heel goed opletten van gezond eten en voldoende rust voor ons allemaal. Zowel lichamelijke als geestelijke zorg. We zullen onze ervaringen nooit vergeten. Wat een speciale tijd heeft de Kraamwolk aan ons gegeven.

Stella and Duarte
november 2019


Jessica has a unique way of making you feel safe and well taken care of. She taught us to trust our instincts as parents, and gave her advice in a non-invasive way, leaving us the right space to decide what we think is better for our daughter. We think this was very important for us, as first time parents! She also took great care of me that I was weak due to large blood loss after my delivery. Jessica cooked nutritious meals, and helped me to rest, while taking care of the baby. She also helped me a lot with the breastfeeding. Having her with us was great during these first sensitive postpartum days. Overall, caring, considerate, trustable and an excellent professional. Highly recommended! Thanks a lot Jessica, we will definitely miss you:)

Mark en Marjolijn
november 2019


Lieve jessica Als je het over een goeie kraamverzorgster hebt is dit nummer 1 Wat een topper voor iedereen in huis en wat was je al heel snel vertrouwd en het voelde of we familie in huis hadden die hielp super fijn. En wat heb je ons veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven met dionne. Om ook naar je eigen gevoel te luisteren en niet alles volgens het boekje omdat elk kind anders is. En die heerlijke recepten niet te vergeten. Al mocht er in de toekomst een 2de komen gaan we je zeker weer bellen. Hele lieve groet en knuffel van ons 3e 

Ursula, Arjan, Hugo en Aira
oktober 2019


Wat een mooie en bewogen kraamweek hebben we gehad en zonder Jessica had het niet zo warm en soepel verlopen. Haar heerlijke ontbijt, lunches en snacks maakten mij altijd blij. De aandacht die ze aan een ieder in ons gezin schonk was precies goed voor ons allemaal. Voor mij een luisterend oor, een goed gesprek, borstvoeding advies en hulp bij aanleggen, altijd lekkere super gezonde drankjes en een de hele dag door! Voor onze zoon een gezellige aanwezigheid waarbij hij relaxed kon zijn na school en voor mijn vriend ook extra zorg en gezonde drankjes. Het is mooi als iemand je gezin in komt en zo aanvoelt wat er nodig is in blije en verdrietige momenten. Jessica was zo aanwezig en betrokken bij ons dat ze goed kon voelen wat ze kon doen voor ons. Soms even wat extra slaap pakken door even op Aira te passen, of donormelk organiseren en zo veel meer dingen. Al met al is Jessica een puur mens die met passie haar werk doet en dat is te voelen als je haar om je heen hebt. Jessica we zijn ontzettend dankbaar voor de mooie tijd die we met jou mochten doorbrengen. We wensen je veel mooie ervaringen in je werk. Warme groet Ursula, Arjan, Hugo en Aira.

Justin, Emma, Abel & Benja
oktober 2019


Jessica is enorm betrokken, en was dat bij ons al vanaf het moment dat we wisten dat er niet 1, maar 2 kindjes op komst waren. Voorafgaand aan de kraamweek hadden we al regelmatig contact gehad, en tijdens een pittige bevalling en periode in het ziekenhuis was Jessica al emotioneel betrokken. Eenmaal thuis zag ze snel waar we behoefte aan hadden; slaap en (extra) hulp. Jessica wist dit super snel in de steigers te zetten waardoor deze last van ons afviel.  

Wat heel fijn was, waren de gesprekken met Jessica voor mij als (hormonale;)) nieuwbakken moeder. Jessica kan goed luisteren en voelt met je mee. De ontbijtjes en lunches waren ook heerlijk! Bedankt voor alles lieve Jessica!

Angela en Melvin
september 2019


Op 28 september werden wij trotse ouders van onze zoon. 10 minuten nadat wij thuis kwamen stond jij al op de stoep. Je nam eerst ruim de tijd om de bevalling te bespreken wat ik erg fijn vond. Hierna stuurde je ons naar bed om te rusten. Wij vonden het erg fijn dat je om onze rust dacht. De hele kraamweek heb jij voor ons gezorgd op allerlei verschillende vlakken. Je bent persoonlijk, zorgzaam en gezellig! We hebben een heerlijke kraamtijd gehad en zullen je bij een volgende zwangerschap zeker weer benaderen! Liefs van ons

Fam vd Scheur
September 2019


Iemand die voor de volle 100% je een goede kraamweek wil bezorgen, en daar alles aan doet, dat is Jessica. Het begon al toen ik haar belde of ze plek had. Dat had ze eigenlijk niet, maar ging wel gelijk bedenken hoe het wél mogelijk zou kunnen. Dan moet je toch wel hart voor mensen hebben! En waar ik in mijn leven veel gewend ben om alles alleen te doen, gaf Jessica mij het tegenovergestelde gevoel. Ik heb me zo gesteund gevoeld. Mijn zoontje had al direct veel last van z’n darmen, en ik was al snel oververmoeid door de doorwaakte nachten, en Jessica dacht mee, in alle opzichten: probeer dit eens en dit. Waarbij ze ook veel weet van natuurlijke middeltjes en trucjes weet om je baby tot rust te brengen. En als hij dan weer een slechte dag had loodste ze me er doorheen. Ze kwam voor me op als er iemand langs wou komen en ik écht moest slapen. Ze regelde verlenging van de kraamzorg. Ze gaf me massages om te ontspannen, maakte gezonde en overheerlijke ontbijt en lunch, receptjes die ik nog steeds gebruik. Ze is altijd positief, heeft geen oordeel, is gezellig aanwezig en de leuke gesprekken, waarbij ze ook dingen over zichzelf vertelt, vond ik fijn!

Loes, Ruurd en Thije
Augustus 2019


Lieve Jessica, na de geboorte van onze zoon heb jij ons heel fijn bijgestaan tijdens de kraamweek. Wat de anderen ook al schrijven, je voelt precies aan waar wij behoefte aan hadden. Je gaf ons de ruimte om ons verhaal te doen, bij te komen (veel te slapen ;-)), tijd met elkaar door te brengen en natuurlijk te leren zorgen voor onze Thije. Dit alles onder het genot van de lekkerste ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Mocht er een tweede komen dan hopen we van harte dat je weer beschikbaar bent:-)

Nina en Joost
augustus 2019


Wat was het ontzettend fijn om Jessica als kraamhulp te hebben! Ze onderbrak haar vakantie om ons te komen ondersteunen na een pittige bevalling. Jessica is zó lief, warm, behulpzaam en betrokken. Ze zorgt echt voor een fijne sfeer in huis en ze vertroetelt niet alleen ons zoontje maar zeker ook ons! Met haar heerlijke maaltijden, smoothies en soep heeft ze ons enorm verwend. Lieve Jessica, we hebben je natuurlijk al uitgebreid bedankt voor al je goede zorgen, maar ook via deze review nogmaals enorm bedankt. Je was onmisbaar!

Linda en Iwan
Juli 2019


Lieve Jessica, Kraamweek nummer 2 was net als kraamweek 1 onvergetelijk. Zodra ik wist dat ik voor de 2e keer zwanger was heb ik je gebeld. Ik wilde per se jou! Op de dag van mijn bevalling belde ik je en je stond binnen no time naast mijn bed, ook al betekende dit dat je je examen moest afzeggen. Dit kenmerkt jou. Je bent er voor de volle 100%. Tijdens de kraamweek heb je weer culinair laten genieten en zorgde je voor maaltijden die eveneens de borstvoeding stimuleerde. Wat lekker zijn de dadelballetjes, teffpap, golden Milk en de goddelijke groente/zalm/ei lunch!Naast culinair genieten, heb je ervoor gezorgd dat wij allemaal kregen wat we op dat moment nodig hadden. Rusten, praten, spelen, lachen, genieten.Je wist haarfijn wat wij nodig hadden en zorgde daarvoor. Jij brengt vreugde, ontspanning en liefde. Super bedankt voor de mooie week!Liefs, Iwan, Linda, Fien en Senne

Wendy, Robin, Vera & Mika
mei 2019


Na een zware bevalling heeft Jessica ons door de eerste week gesleept! Jessica zit vol met positieve energie, dat straalt ze uit en draagt ze over! Onze dochter van 4 had er meteen een vriendin bij en wij als ouders kregen genoeg ruimte om onze rust te pakken. Jessica voelt precies aan wat iedereen nodig heeft! Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Nogmaals bedankt voor alles!

Agnes
Mei 2019


Jessica pakt aan wat nodig is en weet binnen no-time haar weg te vinden in huis. Ze werkt heel zelfstandig. Daarbij maakt ze heerlijke en verrassende aansterkende maaltijden en tussendoortjes klaar. Jessica heeft veel kennis over het verzorgen van zowel moeder als baby, en ze draagt haar kennis op een prettige manier over op het juiste moment. Ook heeft ze oog voor de emotionele zaken die spelen, ze geeft steun waar ze kan en is niet bang om de gevoeligere thema’s op tafel te leggen wanneer ze inschat dat dat belangrijk is. 

Jessica bedankt voor al jouw zorg en steun. We zouden je een volgende keer graag weer om ons heen hebben! 

Danielle – Maurik
Maart 2019


“We kijken met veel plezier terug op een heerlijke kraamweek, mede door de goede zorg van Jessica. We hadden ons echt geen betere kraamzorg kunnen wensen in deze bijzondere eerste week met onze zoon. Als veganist en zwangerschapsyogadocente wilde ik graag natuurlijke kraamzorg en Jessica werd me meermaals aangeraden binnen mijn eigen netwerk. We hadden erg prettig contact van te voren en na een eerste ontmoeting voelde het meteen vertrouwd. Dat ze wel raad wist met onze wens voor veganistisch eten was voor ons erg belangrijk en jessica heeft hierin onze verwachtingen echt overtroffen.

Na de zeer snelle bevalling van ons eerste kindje had ik dagenlang pittige naweeen en kon ik niet goed uit bed. Dus was het heel fijn dat Jessica er was om voor ons drieën te zorgen. Ik heb ontzettend genoten van haar heerlijke ontbijtjes op bed, de fruitjes smiddags en het vegan warme eten dat ons ‘s avonds stond te wachten. De massages die jessica geeft zijn echt een traktatie – wat fijn om na de bevalling zo te ontspannen! Dit heeft mijn herstel erg goed gedaan. Mijn vriend en ik zijn Jessica erg dankbaar voor deze goede start met onze zoon en de zorg die zo goed aansloot bij onze wensen. We zullen die eerste week nooit vergeten en we wensen iedereen net zo’n fijne tijd toe! “ Danielle – Maurik

Patrick en Emmely
februari 2019


6 februari 2019 werd onze zoon in het ziekenhuis geboren. Bij thuiskomst hebben wij Jessica op de hoogte gesteld en ze was al snel bij ons thuis. Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Jessica. Ze volgt je als persoon en kijkt naar wat er nodig is in het gezin. Wanneer ik onzeker was wist ze dit altijd weg te nemen en ze heeft me echt geleerd mijn eigen gevoel te volgen. Als ik een vraag had kon ik haar altijd bereiken. Met Jessica in huis voelde het ook als thuis. Jessica heeft echt een enorm talent als kraamvrouw en wij zouden haar zeker aanbevelen!

Marjolein en Denny
Januarie 2019


Jessica heeft de derde bevalling bij ons gekraamd, dus wij hadden al aardig vergelijkingsmateriaal. Al tijdens ons eerste contact aan de telefoon was er een enorme klik. Op zó véél gebieden hadden we overeenkomsten. Jessica zat helaas al aardig vol, maar heeft ontzettend haar best gedaan om toch bij ons te kramen en hoe! Na een snelle thuisbevalling ben ik ontzettend door haar verwend. Na de vorige bevallingen waren er wat punten van aandacht. Jessica heeft dit zo fantastisch aangevoeld en aangepakt. Zij zorgde dat mijn grenzen werden bewaakt, waar ik ze zelf niet altijd meer zag. Ze zorgde op een ontzettend liefdevolle manier voor mij en de rest van het gezin. Nog iedere dag mis ik haar fantastische kookkunsten! Ze was een luisterend oor, ze bekrachtigde, ze masseerde, ze was alert op de gezondheid van ons zoontje. Ze was lief voor onze andere kinderen. Zoals gezegd hebben wij ervaring met kraamzorg, maar zoals Jessica kraamt, dat gun ik iedere kraamvrouw! Zo afgestemd op het gezin en in het bijzonder op moeder en kind. Ze voelt dingen haarfijn aan. Ondanks mijn gestel heeft Jessica van mijn kraamweek een feestje gemaakt. Ze voelde als een vriendin. Het was een warm bad. Een enorm gemis toen ze weg ging. Ik zou er bijna een vierde om wensen.. Lieve Jessica, jij hebt echt je roeping gevonden! Ik hoop dat jij nog lang vele kraamvrouwen mag vertroetelen. Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Vanuit de grond van mijn hart, dankjewel voor onze mooiste kraamweek! Heel veel liefs, Denny en Marjolein

Janneke en Freek
Januari 2018


Wat hebben wij een fijne en liefdevolle kraamweek gehad met jou in ons huis. We hadden niet op beter durven hopen! Je wist precies aan te voelen wanneer het prettig was om ons te ondersteunen maar ook wanneer we even tijd met zijn drietjes hadden. Je benadering naar onze dochter was heel warm en fijn, hierdoor heb je ons ook heel veel vertrouwen gegeven in het ouderschap. Naast de dagelijkse verzorging van ons kon je ook heel lekker koken wat een zeer fijne bijkomstigheid was. Maar het allerbelangrijkste was dat je zo goed aansloot op ons gevoel. We hebben hele fijne gesprekken gehad over het ouderschap en de toekomst. Wat was het fijn! Hopelijk mogen wij in de toekomst weer gebruik maken van jouw kwaliteiten. Heel erg bedankt voor alles! Je bent een geweldige kraamverzorgster in hart en nieren. We weten je te vinden voor in de toekomst! Liefs Freek, Janneke en Lies

Lucas Guusje & Peer van den Boom
december 2018


Jessica was voor ons de perfecte match! Jessica: – is ontzettend flexibel – overlegt voordat ze handelt en biedt keuzes aan – is empathisch en voelt goed aan wat er op het moment nodig is – is als een kameleon; Talent voor het zich kunnen invoegen bij ons als gezin (wij zijn niet bepaald doorsnee 🙂 ) en oordeelt niet – kundig mbt kennis/tips en het niet overnemen maar het aanleren aan de ouders door het ze zelf te laten doen (afstand kunnen nemen). – een kraamhulp die warmte, rust en gezelligheid in huis brengt en het belangrijkste: die ons als nieuwe ouders elk moment het gevoel gegeven heeft dat alles wat we doen goed is! Lieve Jessica, ontzettend bedankt voor dat alles wat je ons gegeven hebt en we laten weten wanneer de tweede op komst is :-). Lucas, Peer en Guusje

Rhodé/ Elizabeth
december 2018


Lieve lieve jessica!! Je belde mij op 2 dec om 11 uur om te vragen hoe het met mij ging.  Ik zat net in een megaaa wee.. Jij deed er echt alles aan om optijd bij mij te komen. En je was optijd.. 11:15 was je er! Top! En gelukkig net optijd! Want jij hebt jou nichtje (zonder begeleiding van de verloskundige),  alleen ter wereld mogen begeleiden, je hebt jou nichtje opgevangen…. wooow jes, dat was wel ff spannend he zo met zn 3tjes een bevalling doen.. want ja, de verloskundige was telaat! En weet je, ik vond het niet eens zo erg om dit met z’n 3tjes te doen, want ik had het volste vertrouwen in jou, ik ken jou zo goed en wat is het dan fijn dat ik op jou kan steunen.  Jij was er zo voor mij, voor ons! Jou persoonlijkheid past precies bij het werk wat je doet.. Met 3 kleine kindjes en de visite was het soms best druk in huis ( en jij wist van de drukte  weer rust te maken) Jij bent een kraamverzorgster die haar werk met passie doet. En dat is echt wat je merkt! Lieverd, dank je wel. Knuffel en kusje van Leon, Rhodé, Joshua Hadassah en Elizabeth

Familie Terpstra
november 2018


Sommige mensen vinden hun roeping. Je herkent ze aan hun enorm stralende blik, warme handen en liefdevolle aanwezigheid. Dit zagen wij in Jessica tijdens onze kraamtijd. Zachte zorg voor de moeder, het kindje omhullen in warmte en aandacht voor de vader brachten ons als nieuw gezin bij elkaar. En daarnaast stak Jessica bij ons de kaarsen aan, voeden ons met gemberrijstepap en keek goed naar onze dochter om te zien of ze veilig was. Lieve Jessica, het kramen zit zo in je natuur. Wij hopen dat dat vuurtje bij jou altijd zal branden en wensen je nog veel mooie kraamweken toe. En daarnaast oneindige dank voor je warme en aanwezige blik tijdens de geboorte van onze dochter: een gouden steun. Liefs van ons 

November 2018
Anne en Talisha


Lieve Jessica, Wat ben ik door jou verwend! Ik kreeg warmte en liefde van mijn mama natuurlijk, maar ook heel veel van jou! Ik kreeg warme kruiken, veel knuffels en voorverwarmde luiers dat is heerlijk hoor! Je hebt geleerd hoe mama mij in de dtaagdoek moet doen en je hebt lekker met mij en mama en grote zus, broer en oma erbij gebadderd! Papa werd ook niet vergeten jullie houden wel van grapjes maken! Dank je wel voor alle goede zorg! Nu wil mama ook nog wat schrijven. Jessica je hebt ons een heerlijke kraamweek gegeven! Je bracht onze oudste dochter naar school en speelde leuk met onze andere 2 kinderen! Je bent lief, geeft veel warmte en aandacht, goede tips en je mag alles vragen! Zelfs bij ons 3e kindje kreeg ik zoveel leuke tips die ik nog niet kende! Ook ben je altijd bereikbaar. Wat ik ook leuk vond is dat je leuke filmpjes en foto’s maakte! En de pepernoten bakken en de lekkere smoothies en havermout pap die goed voor de borstvoeding is zal ik niet gauw vergeten! Succes met alles en ga zo door! Heb het goed!

Oktober 2018
Lilian, Mark en Luc


Wij zijn goed verwend door Jessica. Ze zag wat wij nodig hadden. Ze geeft goede zorg, tips, gezonde voeding, luisterend oor en aanmoediging. Daarbij zorgt ze er ook voor dat je voldoende rust pakt. Door Jessica leer je zelfverzekerd met je kleine om te gaan. En zorgt ze ervoor dat je snel goed herstelt. Jessica is een heel prettig persoon en zeker niet teveel in huis. Als wij in de toekomst onze tweede kindje mogen krijgen. Dan hopen wij erop dat we Jessica weer in onze kraamweek krijgen!

September 2018
Familie Feijen


Lieve Jessica, we denken nog regelmatig terug aan de bijzondere kraamweek met jou. De rust die je bracht in ons huis was gewoon uniek. Het heerlijke eten, de orde & netheid, je vrolijke lach, luisterend oor, de massages & peptalks, zorgden ervoor dat ik vertrouwen kreeg. Vertrouwen in mezelf als moeder van drie kinderen en vertrouwen op mijn intuïtie/buikgevoel. Een belangrijke basis. Jou passie voor het vak & je liefde voor ons gezin spatte ervanaf. Nogmaals super bedankt! Liefs Nynke, Lauryan, Jelmer, Micha & Rivka

September 2018
Noortje


Jessica was bij ons voor de kraamweek van ons 2e kindje. Wat is ze een fijn, warm en oprecht mens! Ze heeft veel praktische adviezen, borstvoedingstips en biedt altijd een luisterend oor maar ook veel humor (kamille…:-)). Ook onze was is nog nooit zoveel gedaan in 1 week en ze deed nog zoveel veel meer dan dat! Ze maakt heerlijke recepten voor de kraamvrouw zoals echt verrukkelijke gezonde! chocolademousse en ruimt alles ook weer heerlijk netjes op. Eigenlijk zit ze de hele kraamweek nooit stil. Ook emotioneel voelt ze goed aan wie wat wanneer nodig heeft of juist even liever tijd en ruimte voor zichzelf kan gebruiken. Bij wat fysieke tegenslag (bekkenklachten bij mij, griep bij onze oudste en daarna mijn vriend) weet zij heel prettig om beide op hun eigen manier te ondersteunen met wat ze wel of niet nodig hebben. Dankjewel Jessica voor een heerlijke kraamweek waardoor we nu weer heerlijk op een roze wolk zitten!

Augustus 2018
Familie De Ruiter


Een kraamweek met Jessica is niet zomaar kraamzorg maar een ware kraambeleving. Van te voren hadden we besproken dat Jessica voornamelijk voor moeder en kind zou komen en wij hadden aangegeven dat we het opstarten van de borstvoeding met zorg wilden aanpakken. ‘Do all things with love’ is op geheel van toepassing op de zorg die Jessica geeft. Aandacht voor moeder en kind, de gerichte, duidelijke adviezen, een luisterend oor, een massage, hartelijkheid naar bezoek, en de heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Nogmaals super bedankt, we hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!!

Juli 2018
Fam. den Hartigh 


Jessica heeft ons ontzettend goed verzorgd in onze kraamweek en we kregen zoveel meer dan we hadden verwacht! Ze is zo lief, zorgzaam en ontzettend wat we nodig hadden in deze week. Dankzij haar hebben we echt kunnen genieten en zaten we dit keer op een heerlijke wolk. Met recht de echte kraamwolk! Het was perfect en we vertrouwden haar volledig. Niet alleen haar liefde voor haar vak was te voelen, maar ook haar liefde voor ons als gezin. Haar extraatjes zoals lekker eten, recepten, massages, de rust die ze ons gaf en liet nemen, de super profesionele zorg naar onze zoon Lias, maar ook alles wat ze deed met een luistert oor. Ze zag ons, we konden ons zelf zijn en ze voelde veel dingen aan. Wat een feest was het dat zij er was. Een harde werkster, waarvan we echt genoten met een prositieve instelling. Heerlijk!! Echt een topper!! Zo’n kraamzorg gunnen wij echt iedereen.. 💙 bedankt lieve Jessica voor alles, wij zijn super blij met jou!! 

Juli 2018
Carin, René en Kaila


Wat een fantastische kraamtijd hebben wij gehad met Jessica! We wilden graag natuurlijke kraamzorg voor ons kleintje en Jessica biedt dat, en meer. Bij Jessica wordt het hele gezin in de watten gelegd. Met veel liefde en plezier zorgt zij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De adviezen, massages, smoothies, en natuurlijk de befaamde chocolademousse! We hebben ontzettend gelachen samen, echt een Feestje! Jessica, je bent echt een bijzondere schat uit duizenden! Hartstikke bedankt, lieverd! Waar we ook zijn op de wereld, bij het volgende kindje laten we je gewoon invliegen! Liefs, Carin, René en Kaila.

Juli 2018
Mariska 


Jessica heeft voor ons 2e kindje gezorgd onze zoon die geboren is op 8 juli 2018. We hebben een relaxte kraamweek gehad, met heerlijke ontbijtjes en smoothies. Ze ging erg leuk om met onze dochter van 3 waardoor wij ook de tijd hadden om onze rust te pakken. Ook bereiden zij het avond eten voor wat heerlijk was en voor ons weer een taak uit handen. Een erg lieve vrouw en altijd bereikbaar ! Groetjes Mariska.

Mei 2018
Anne Walles


Jessica een top vrouw die je kraamtijd net wat extras geeft.Ze is lief, vrolijk en behulpzaam. Ik mocht haar altijd bellen, zelfs na Mn kraamtijdMet vragen over de borstvoeding, de baby enz. Ze heeft oog voor de andere kinderen en geeft dezeSpeciale aandacht. Ze ziet precies wat we nodig hadden. Bedankt lieve Jessica liefs van ons

April 2018,
Marieke


Wat zijn we blij dat Jessica bij ons was in de kraamweek!! Jessica gaf ons een fijne start met haar warme persoonlijkheid, lieve zorgen voor onze baby, voedzame maaltijden en een schoon huis. Voorverwarmde billendoekjes en luiertjes, alles om het ons mannetje zo aangenaam mogelijk te maken. Een heerlijke voetenmassage voor mama. Ook heeft ze prachtige foto’s van ons als gezin gemaakt. Een mooie tastbare herinnering. Wil je ook een ‘kraamwolk’ ervaren, dan raden we van harte Jessica aan!

April 2018,
Cindy Traas


“Wat hebben wij een mooie kraamweek achter de rug. Jessica voelde goed aan wanneer wij behoefte hadden aan hulp, steun en uitleg. Dit gaf zij dan ook graag waardoor wij erg veel van haar hebben opgestoken en deze week hebben kunnen genieten! De smoothies en ontbijtjes op bed en vooral de goede uitleg, veel lachen en het luisterend oor, zorgen ervoor dat wij Jessica zeker gaan aanraden bij andere mensen, bedankt Jessica!”

April 2018,
Corinne Hellingwerf


“Wij hadden jessica als kraamverzorgster bij onze eerste dochter. Het was ontzettend fijn dat ze ook kon komen na de geboorte van ons 2e kindje! Jessica zorgde ervoor dat ik na de bevalling precies kreeg wat ik nodig had. Mentale steun, rust, gezonde maar hele lekkere voeding (als het even kan in de vorm van feestelijke biologische hapjes!) Ook vind ik Jessica een kei als het gaat om je als ouders/partners weer in je kracht te zetten in de nieuwe gezinssituatie. Ze ziet waar nog wat extra nodig is en maakt alles op een positieve verfrissende manier bespreekbaar en uitvoerbaar. Jessica kan ik echt aanbevelen als kraamverzorgster! Met haar krijg je echt een plus plus pakket in huis die met haar manier van Kraamzorg net dat extras geeft. Dat merk je oa aan het schoonhouden van het huis, een massage, orde scheppen, zorgen voor rust, en jou als vrouw (weer) in je kracht zetten.”

Maart 2018,
Caroline van der Heide


“Jessica is de kraamverzorgster die je wilt! 

Ze is super lief, praktisch, twijfelt niet en pakt lekker door. Ze zorgt niet alleen goed voor de baby en heeft goede tips, maar ze zorgde ook er ook goed voor dat ik veel tot rust kwam en kon slapen. En geruisloos deed ze het huishouden er ‘even bij’. 

Kortom, een super week gehad met Jessica! 

Ik kan haar zeer aanbevelen!”

Februari 2018,
Wendy Smit


“Wat hebben wij een fijne kraamperiode gehad met Jessica! Zij was er al vroeg in de ochtend zodat wij in alle rust konden opstarten. Zij heeft ons de rust gegeven die wij deze week nodig hadden. Ook ons zoontje Bram was meteen weg van haar. Het voelde zo vertrouwd en fijn om haar bij ons te hebben. Ook was het gewoon erg gezellig! Als er ooit nog een 3e kindje komt gaan wij zeker terug naar Jessica. Een super kraamzorg!”

februari 2018,
Joke


“Lieve Jessica!
We kennen elkaar natuurlijk als collega’s. En jou in onze kraamweek was zeker een goeie keus! Wat was ik blij met jou in onze kraamweek! De bevalling was erg heftig voor mij. En wat speelde jij hier goed op in allemaal! Je wist precies wat wij als gezin nodig hadden! De fijne gesprekken met elkaar, de rust die je mee nam en het ontbrak ons aan niets! Wat werden we verwend door jou! Als ik jou ‘s ochtends weer hoorde als je binnen kwam dacht ik wat fijn en heerlijk ze is er weer! En niet vergeten wat hebben we heerlijk gelachen met je! Als ik het over kon doen sta jij op me nummer 1 lijstje! Super bedankt voor alles!
Topper!

Veel liefs,
Jauke, Joke, Sara, Julia en Fleur!”

Januari 2018,
Leonie


“We hebben een ontzettend goede kraamtijd gehad mede dankzij Jessica. Tijdens de bevalling was ze erbij en heeft ze ons en de verloskundige goed ondersteund. Net als de rest van de week. Omdat dit onze tweede was, was het met elkaar zoeken hoe we de kraamweek gingen invullen. Dit is naar alle tevredenheid gelukt. Ik heb genoten van de heerlijke fruitcoctails, massages en momenten van rust wanneer Jessica voor de kleine zorgde. Ook was het fijn om met Jessica de bevalling en van alles en nog wat met elkaar te bespreken. En ondertussen zorgde ze er ook voor dat het huishouden door ging. Bedankt Jessica voor de relaxte start die we met onze dochter(s) gemaakt hebben!”

December 2017,
Joanna, Klaas & Abigail


“Alle nieuwe ouders zouden een kraamhulp zoals Jessica moeten hebben in deze bijzondere week. Zij creëert een rustige en veilige sfeer waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt. Zij zorgt niet alleen op het hoogste niveau voor moeder en baby, maar ze overtrof haar zelf door zorg te geven ook voor de vader, het huis, eten en een heerlijke massage voor moeder! In deze korte week hebben we heel veel geleerd van Jessica. Als je het geluk hebt dat Jessica voor jullie zorgt, moet je zeker naar haar lekkere kippensoep vragen. Dank je wel lieve Jessica dat je onze kraamweek zo speciaal hebt gemaakt. Liefs Joanna, Klaas & Abigaïl XX”

November 2017,
Franc en Frederiek


“Wat ben jij een geweldige kraamhulp. Professioneel, flexibel, humoristisch en heel deskundig en liefdevol. Je was er bij de bevalling en kraamweek van ons derde kindje Hugo. Al tijdens de intake gaf je aan goed te zullen kijken naar datgene wat in het gezin echt nodig is en dat is precies wat je gedaan hebt. Je hebt ervoor gezorgd dat ik alle rust had om die hele week lekker in bed te kunnen blijven om optimaal van mijn zoontje te kunnen genieten. Je hielp mijn man met de zorg voor de twee meiden waar het kon. Je bakt de beste biefstuk, maakt heerlijke gerechten, ik heb dwars door de kraamtranen heen heerlijk kunnen lachen met je, wij allemaal trouwens. Omdat de situatie erom vroeg ben je twee extra dagen gekomen wat mij erg geholpen heeft. Ik heb daarna de draad makkelijker zelf op kunnen pakken, mede door jouw bemoedigende woorden. Je hebt bij ons natuurlijke kraamzorg geboden, wat echt heel erg fijn was, vooral het respect dat uitgaat naar de baby zodat hij rustig kon wennen aan zijn nieuwe bestaan. Niks moet. Dat is heel fijn. Dankjewel voor alles!!!:

Oktober 2017,
Sharon


“Lieve Jessica, Dankzij jou hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Het was een bijzondere tijd waarin je ons ontzettend veel hebt bijgebracht omtrent de verzorging van onze kleine man. Ook de begeleiding van de borstvoeding was erg fijn en leerzaam. Jouw rust en positiviteit hebben ertoe bijgedragen dat de borstvoeding super goed gaat. We gaan jou, de massages, het heerlijke eten en je wijze raad ontzettend missen. Veel liefs, Mark, Sharon en Finn”

September 2017,
Annemarijn van Dort


“Lieve Jessica, dankjewel voor al het moois wat je ons in de kraamweek hebt meegegeven. Dankzij jou lieve zorgen, je luisterend oor, het heerlijke eten, de ontspanningsmassages, je aandacht voor onze eerste zoon Luuk hebben wij de beste start met z’n viertjes gekregen. Ondanks dat er even wat spanning was over de gezondheid van Lizzy bracht jij de rust weer terug en zorgde ervoor dat ik me weer kon ontspannen. Wat hebben we genoten tijdens deze week! Liefs, Youri, Annemarijn, Luuk & Lizzy”

Augustus 2017,
Henk-Jan en Dani Westerink


“Lieve Jessica, je kwam bij ons na de geboorte van onze eerste dochter. We waren heel erg blij met je! Je brengt een enorme rust in een toch best hectische periode, waardoor wij als kersverse ouders heel ontspannen waren. We hebben fijne gesprekken gehad en we hebben veel geleerd van je. Naast de zorg voor moeder en dochter, zorgde je ook goed voor vader. Even een paar overhemden strijken toen hij weer ging werken en een chocolademousse in de koelkast klaarzetten voor als hij thuis kwam. Super attent! We hebben enorm genoten van al je verwennerijen. We maken nog steeds dagelijks gebruik van je recepten: het havermoutontbijt, de chocolademousse of de bietensalade. We kunnen je aan iedereen aanraden (en dat hebben we ook gedaan..) Lieve groetjes, Henk-Jan, Dani en Veerle”

Augustus 2017,
Marianne Pons


“Jessica was er na de geboorte van onze 3 kinderen. Het was elke keer een hele fijne, gezellige en bijzondere week. Jessica weet precies de juiste verhouding tussen rust, verzorging, humor en gezelligheid te creëren. Daarnaast heeft ze veel kennis, is ze zeer vaardig en kijkt ze heel goed naar de behoefte van het hele gezin, moeder en baby voorop. Ook heeft ze oog voor de omgeving en zorgt ze ervoor dat het huis een fijn en schoon nestje is waarbinnen iedereen in alle rust kan wennen aan elkaar en kan genieten van de lekkere receptjes waarmee ze keer op keer verrast.”

Juli 2017,
Bernd en Chantal


“Lieve Jessica, wat was het fijn om jou een week in huis te hebben. We hadden nooit gedacht dat kraamzorg zo uitgebreid kon zijn, van heerlijke rugmassages tot verbetering van voeding (nog steeds elke ochtend jouw recept!) en elke ochtend een oprecht luisterend oor over hoe de avond en de nacht was gegaan. Hoewel ik vooraf opzag tegen het uit handen moeten geven van bepaalde huishoudelijke taken, heb ik me daar met jou in huis geen moment meer druk over gemaakt. En wat was het geweldig hoe je met de hond omging en hem op mijn verzoek overal bij toeliet. Je hebt een heerlijke persoonlijkheid en doet je werk overduidelijk met ziel en zaligheid. Zoals je weet zullen wij in de toekomst niet nog een keer je hulp nodig hebben, maar we zullen je zeker bij iedereen aanraden! Lieve Jessica, super bedankt!! Liefs Bernd en Chantal”

Juni 2017,
Wouter en Ineke


“Lieve Jessica, Wat hebben wij een leuke, fijne, gezellige en leerzame tijd gehad met jou! Je gaf ons tips op gebied van natuurlijke kraamzorg, verwende ons met lekkere tussendoortjes en gaf een luisterend oor. Er kwam aan ons niets te kort. Wij hebben echt genoten van onze kraamtijd! Super bedankt voor alle goede zorg! Mocht er in de toekomst een 2e komen, dan zien we je graag met alle liefde en plezier terug. Lieve groetjes Wouter, Ineke en Daan”

Juni 2017,
Mylène, Ruben, Isabel en Brice


“Werk is zichtbaar gemaakte liefde.’ Zeker wanneer jouw werk jouw roeping is. Lieve Jessica, wat een heerlijke week met jou in ons (t)huis. Je zorgde voor ons alle vier, bracht rust waar nodig, advies wanneer je voelde dat het nodig was, je bood een luisterend oor en hoorde een week gewoon bij ons gezin. Jouw professionaliteit, passie en praktische instelling zorgden ervoor dat ik me volledig kon overgeven en aandacht kon hebben voor dat wat er was; dankbaarheid…. De rust die je uitstraalt , in combinatie met jouw heerlijke kookkunsten gaven mij de ruimte te kunnen herstellen en Ruben de ruimte ons met een gerust hart thuis te laten. Bovendien ben je ook nog een heel mooi en warm mens. Dank voor alles. Warme groet, Mylène, Ruben, Isabel en Brice. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”

April 2017,
Henk & Anne


“Lieve Jessica, wat waren we blij dat we jij onze kraamweek kon doen!!! Toen jij na de eerste nacht hoorde dat we amper hadden geslapen nam je Simon mee naar de woonkamer en ‘verplichtte’ ons om samen nog even een paar uurtjes te gaan slapen. Geweldig, want daardoor konden we ons weer even opladen na twee slapeloze nachten. We vonden het heel fijn dat je ’s ochtends uitgebreid de tijd nam om te horen hoe we de nacht hadden ervaren. Je bent een luisterend oor en wist ons waar nodig ook goed te coachen en bemoedigen. Wat we ook heerlijk vonden is dat je zo lekker nuchter en praktisch bent ingesteld. Tijdens onze kennismaking was ik namelijk nog wat onzeker of ik wel alles in huis had wat er nodig is. Je zei toen dat we verder niets hoefden aan te schaffen en dat we t.z.t. wel merken wat er nodig is. ‘De winkel is toch vlakbij?!’ zei jij. En het kwam inderdaad allemaal goed, want toen ik in het begin veel pijn had tijdens het voeden, toverde jij allerlei handige dingen zoals klovenzalf en verkoelende compressen tevoorschijn. Ook de kolf kon ik via jou bestellen en je hebt me hierbij goed geadviseerd. Heerlijk dat we daar zelf niet over na hoefden te denken, maar konden vertrouwen op jouw kennis en ervaringen. En inderdaad zijn ook wij ontzettend door jou verwend met allerlei lekkers. En daarbij werd de papa zeker niet vergeten. Over de makreelsalade heb ik al eerder gelezen, maar ook hier is dat een blijvertje 😉 Net zoals de havermout met appeltjes, fruitcocktail en het ‘heksendrankje’ haha. Oh, en niet normaal hoe snel je het huis steeds weer schoon en netjes had. We konden heerlijk met elkaar kletsen over van alles en nog wat, waardoor we het ook echt gezellig vonden dat je er was. Maar bovenal vonden we het fijn dat je zo superlief (en geduldig;)) was voor Simon!!! Héél erg bedankt voor alles wat je voor ons drieën hebt gedaan. We hopen je in de toekomst nog een keer te mogen ontvangen 😉 Liefs van Henk, Anne & Simon”

Maart 2017,
Barbara van der Schaaf


“Wij wensen alle aanstaande ouders een kraamhulp als Jessica toe. Ze heeft passie voor haar vak en geeft persoonlijke ondersteuning waar de behoefte is. Al voor de kraamtijd begon, was zij voor ons al een grote steun met haar adviezen. De kraamtijd zelf was voor ons allemaal een feestje. Niet alleen mama en de baby, maar ook papa en de grote broers werden gezien. Lieve Jessica, super bedankt!!”

Februari 2017,
Iwan, Linda en Fien


“Lieve Jessica, De kraamweek die jij ons hebt gegeven was super. De week kenmerkt zich met plezier, genieten en veel leren. Plezier doordat we allemaal volledig onszelf konden zijn en veel met elkaar hebben gelachen. Genieten door de mooie momenten van ons gezinnetje en de rust die jij bracht om hier voor te zorgen. Genieten ook op culinair gebied door jouw heerlijke ontbijtjes, lunches en avondeten. De granola, makreelsalade, honingmosterddressing en de zelfgemaakte kipgehakt zijn blijvertjes ;-). Leren op het gebied van de borstvoeding en de zorg voor Fien. De zorg voor moeder en kind staan voor jou voorop. Als extra nam je ook je kennis mee vanuit de natuurlijke kraamzorg. Ook na de kraamweek was je er voor ons. Wij konden ons geen betere kraamverzorgster wensen en hopen in de toekomst nog een keer van je te mogen genieten. Ontzettend bedankt voor de mooie week! Iwan, Linda en Fien.”

Januari 2017,
Joost, Mieke, Stijn en Sera


“Lieve Jessica, Enorm bedankt voor de heerlijke kraamweek die we dankzij jou hebben gehad! Als we aan jou denken, dan denken we aan ‘aanpakken’. Jij houdt ervan bezig te zijn, en dat is te merken! Was na was, luier na luier, ontbijtje, lunch, avondeten… alles gaat in dezelfde gang door, wat was dat fijn. Toen het einde van onze kraamtraktaties in zicht kwam opperde je zelfs: “Zal ik anders nog wat cupcakes bakken?” We hebben geen gebruik gemaakt van het vriendelijke aanbod, maar er wel heel hartelijk om gelachen. We kunnen wel stellen dat deze uitspraak jou ten voeten uit typeert. Nogmaals enorm bedankt en heel veel zegen toegewenst in je werk en in je eigen gezin. Lieve groet, Joost, Mieke, Stijn en Sera.”

Januari 2017,
Carolien en Steven


“Lieve Jessica, De eerste keer was zo goed bevallen dat we blij waren dat je in januari voor de 2de keer bij ons was! Je hebt ons echt verwend met je heerlijke ontbijtjes, lunches, fruithapjes en heerlijk avondeten. Je neemt zo veel uit handen en hebt door waar hulp nodig is. Je bent zelfs met onze oudste dochter Lisa een uurtje wezen wandelen zodat Steven ook even zijn handen vrij had. Je bent professioneel maar ook persoonlijk en maakte ook tijd voor een praatje met zowel mij of Steven als we daar behoefte aan hadden. Je bent een lieve zorgzame vlotte meid. Ik had mij geen fijnere kraamweek kunnen bedenken. Bedankt voor alle goede zorgen lieve Jessica ! Liefs Steven, Carolien, Lisa en nu dus ook Niek.”

Januari 2017,
Arthur, Corinne & Roselin


“Lieve Jessica, Wij vonden jou een fantastische kraamverzorgster. Je bent een hele warme en frisse persoonlijkheid met veel kennis, en die ook nog eens van aanpakken weet. Jij voelde ons heel goed aan en gaf precies wat wij nodig hadden. Je hebt een belangrijke rol gespeeld in de verwerking van de bevalling en met je stralende persoonlijkheid was het een feestje om jou in huis te hebben. Ik zou jou aan iedereen aanraden! Onwijs bedankt lieve Jessica. Arthur, Corinne & Roselin”

December 2016,
Arjan en Maria


“Lieve Jessica, Wat was het een pittige week voor ons. Onze tweeling zorgde ervoor dat we handen tekort hadden. Wat nam jij ons ontzettend veel uit handen! Ongelooflijk hoe je dat toch allemaal voor elkaar kreeg en dat terwijl we aan persoonlijke aandacht niet tekort hadden. Je had altijd tijd voor een praatje. Ook je deskundigheid op het gebied van de borstvoeding hebben we zeer gewaardeerd! Het was je eerste keer bij een tweeling maar je hebt het top gedaan Jessica! Je bent heerlijk enthousiast met hart voor je werk! Dank voor alles! Lieve groet, Arjan en Maria, Aron en Levi

Ps: En die massage was echt heerlijk nogmaals, je hebt me daar echt mee verrast!”

November 2016,
Berend, Angela & Nina


“Lieve Jessica, Ondanks dat ik best opzag tegen de kraamweek heb ik heerlijk op een roze wolk gezeten mede dankzij jou. Het was heel ontspannen en gezellig om jou bij ons in huis te hebben. Naast dat je een vrolijk, open en empathisch persoon bent, ben je ook heel professioneel. Je ziet waar de prioriteit ligt, zet je kennis gepassioneerd in blijft rustig ondanks de to-do lijst die zich soms nog in jouw hoofd afspeelt ;). Ook is goed te merken dat je graag net dat beetje (veel) extra geeft. Zowel de uitgebreide begeleiding bij de borstvoeding, maar ook de zelfgemaakte hapjes en het eten dat ’s avonds klaarstond zijn niet vanzelfsprekend en hebben we als luxe ervaren! Een top kraamverzorgster die ik iedereen kan aanraden. Na deze week konden we vol zelfvertrouwen starten met het leven met onze kleine Nienepien. Super bedankt daarvoor! Liefs, Angela”

Oktober 2016,
Erik en Nienke


“Beste Jessica, ze zeggen van tevoren dat je kraamweek een van de fijnst een mooiste weken moet zijn. Onze kraamweek was geweldig! Je hebt ons zo ontzettend fijn, met liefde en vol passie en energie geholpen. Heel erg lief naar ons kleine mannetje, we konden met alle vragen bij je terecht en je hebt ons helemaal verwent. We gaan je missen, maar je hebt ons ook zo’n goede energieboost gegeven dat we het ook zelf weer kunnen. Echt heel hartelijk dank voor alles.”

Oktober 2016,
Fabienne 


“Wat kijken wij terug op een mooie en ontspannen kraamweek! Voor ons was het een absolute meerwaarde om deze persoonlijke kraamzorg te mogen ervaren. Jessica is zeer ervaren, ontzettend zorgzaam en weet goed in te schatten wát het gezin nodig heeft. Of dit nou voor de baby zelf is of de grote broer die even extra aandacht nodig heeft… ze weet er op het juiste moment te zijn! Daarnaast maakt haar kennis van goede/gezonde voeding en natuurlijke kraamzorg haar onderscheidend.”

September 2016,
Herman en Janienke


“Lieve Jessica, wat zijn wij jou dankbaar voor de geweldige kraamweek die we mede door jou gehad hebben! Je was ontzettend zorgzaam, gericht op echt contact en voelde ons haarfijn aan. Zonder woorden begreep jij al wat we dachten. Wat hebben we mooie en leuke gesprekken gehad en wat heerlijk dat je zo voor huid op huid contact met de baby bent! Daar heb ik enorm van genoten! Zo lekker mijn kleine, lieve meisje op mijn buik. Je stelde echt mijn belang voorop en dat was heel goed voor me. Ik mocht veel rusten en slapen en jij zorgde voor de kinderen beneden. Het was heel fijn om te weten dat onze oudste ook in zulke lieve, goede handen was, zodat ik het helemaal los kon laten. Als ik jou in een paar woorden zou moeten omschrijven, zeg ik: zorgzaam, lief, positief, kundig, gericht op echt contact, fijngevoelig en een superkok! Heel fijn dat je er zo op gericht was om echt gezond eten te maken. Het was elke keer weer verbazingwekkend lekker! Ik zie uit naar de recepten op je site 😉 Ook namens herman en de kinderen wil ik jou heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen! Liefs, janienke”

September 2016,
Susan


“Lieve Jessica, Wat was de eerste week met onze Fem bijzonder door jouw goede zorgen. Wat was je lief voor onze andere meiden, dankjewel daarvoor! Ze missen je, en hebben het nog vaak over jou. Dankjewel voor alles. Je bent een topper!!!”

Juni 2016,
Micha en Liesbeth


“Lieve Jes, De kraamdagen met jou zijn omgevlogen. Wij hebben van jou genoten. Je had altijd een luisterend oor en hebben ook vreselijk gelachen; toen lukte het kolven wel;) Wij waren niet gewend om zo in de watten gelegd te worden. Ongelooflijk wat een fijne energie nam je steeds mee. Je hebt ons veel bijgebracht deze dagen. Lieverd, nogmaals dank en dikke kus, Micha, Lies, Jax en Faelan”

Mei 2016,
Thomas en Frederike


“Lieve Jessica, een betere kraamzorg hadden wij ons niet kunnen wensen. Je past je zorg aan op de behoefte van het gezin! Je bent professioneel en hebt heel veel kennis in huis. Wij hebben veel van je geleerd. Je besteed ook veel aandacht aan het emotionele vlak en neemt onzekerheden weg, door heel relax te zijn. Zelfs de man wordt goed verzorgd. Wanneer er na de kraamweek vragen of problemen zijn, sta je weer klaar. Je bent van goud! Heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.”

Mei 2016,
Iwan en Janet


“Vandaag een gezellige en warme kraamweek afgesloten met Jessica. Nadat ik s’nachts bevallen was in zkh en om zes uur thuis was kon ik meteen rekenen op steun van Jessica, om 7 uur was ze er al, geweldig. Ze pakte meteen de zorg op voor mij en mijn gezin, echt super!! Met passie en toewijding voor haar vak heeft ze ons een mooie week bezorgd. Ondanks dat het om de zorg ging van onze tweede dochter en ik al snel weer op de been was, was je een engel die ons super bijstond!! Romy vond je geweldig!! Nogmaals super bedankt ik vond je een warm en gezellig mens. Lieve groet Iwan, Janet, Romy en Marit”

April 2016,
Cali en Aline 


“Jessica, we hebben het geluk dat je voor de tweede keer bij ons kraamzorg hebt gegeven. En wat was het weer heerlijk om jou een week om ons heen te hebben. Je bent echt fantastisch, niet alleen voor mij als kraamvrouw en onze Lucenso, maar je bent er voor het hele gezin. Je ontbijtjes, tussendoortjes, de heerlijke soepjes, de fruithapjes…ik heb er van genoten. Het was zo heerlijk om vanuit mijn kraambed te horen hoe je met Angelo en Quembo plezier maakte en hoe je ook oog had voor de papa. Een dikke tien en heel veel knuffels van ons allemaal voor jou. Je bent de beste!!!”

April 2016,
Corine de Jager


“Lieve Jessica, precies 4 jaar geleden kwam jij bij ons als een engel over vloer om de eerste dagen voor onze cas en mij te zorgen. Wat was je lief en zorgzaam en een fantastische hulp voor het hele gezin. Charlotte inmiddels bijna 11 jaar heeft het nog met regelmaat over jou. Hoe je haar naar school bracht, haar haar in heel vlechtjes had gedaan en hoe lekker je voor ons kookte. Er zijn maar een paar mensen in het leven die aan je deur kloppen, heel veel voor je betekenen zonder dat daar iets tegenover hoeft te staan en vervolgens geruisloos weer uit je leven verdwijnen. Dit zijn de mensen die je nooit vergeet en jij bent daar voor mij één van! Het gaat heel goed met ons. Cas is een heerlijk mannetje die altijd blij is en veel mensen blij maakt. Waar hij loopt beginnen mensen spontaan te lachen. Charlotte een een fantastisch lief en wijs meisje die dol is op haar broertje.

Ik hoop dat alles goed gaat met jou en je gezin en dat je net zoveel liefde ontvangt als dat je geeft. Nogmaals dank voor de mooie herinnering die jij mij hebt gegeven aan mijn kraamtijd.”

Maart 2016,
Janneke en Roald


“Lieve Jessica, dank je wel voor je liefdevolle zorg en alle warme aandacht die je ons gezin hebt gegeven. Je bewaakte de rust die ik na de bevalling hard nodig had en nam de oudste twee kinderen (toen 9 en 11 jaar) mee in jouw gezelligheid. Je zorgde voor een fijne balans in het hele gezin en had liefdevolle aandacht voor iedereen die het nodig had. We hebben heel wat opgeschept over je bak- en kookkunsten. En natuurlijk over de heerlijke ochtendmaaltijden. Je gaf ons alle ruimte om van ons kleintje te genieten. Dank je wel voor een heerlijke tijd. Ik hoop voor heel veel gezinnen dat je dit werk nog heel erg lang blijft doen.”

Februari 2016,
Jan en Judith Smit


“Jessica, je bent echt een topper! We zijn je heel dankbaar voor je liefdevolle en warme zorg. Door jou hebben we kunnen genieten van de kraamweek. Vooral de begeleiding rondom de borstvoeding was voor mij een pré, dankzij jou begeleiding is het nu bij ons 3e kindje gelukt om borstvoeding te geven (inmiddels alweer 2mnd). Je zet je meer dan 100% in en probeert er echt een feestje van te maken. Je kookte, zorgde voor Loïs zodat wij konden slapen en de andere kids vonden het jammer toen je weg was! Lieve Jessica, dank en je gaat vast nog veel meer mensen blij en gelukkig maken met jou fantastische kraamzorg!”

Februari 2016,
Henri, Joke & Sanna


“Jessica geeft persoonlijke zorg en stemt alles goed af op wensen en behoeften van de kraamvrouw (en partner) Gezellig en enthousiast. Laagdrempelig om contact mee te leggen. Geeft nazorg en is voor vragen te bereiken. Ik heb prettige kraamdagen met Jessica gehad. Bij een volgende zwangerschap zou ik haar zeker weer benaderen.”

Januari 2016,
Eric, Suzanne, Elise en Finn


“Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad dankzij Jessica!! Na een vlotte thuisbevalling heeft zij ons een week lang in de watten gelegd, we konden gaan slapen in de middag terwijl zij voor ons dochter zorgde, het huis was op orde en er werd zelfs voor ons gekookt! Daarnaast zorgde Jessica goed voor moeder en baby en heeft ze mij er goed begeleidt met de borstvoeding. Ik kan Jessica van harte aanbevelen. Heel erg bedankt Jessica.”

Januari 2016,
Ruud, Mignon, Jae & Dex


“Jessica was voor de 2e keer bij ons in de kraamweek en wat was het weer fijn! Ze is zo lief en zorgzaam voor ons allemaal geweest. Zelfs na de kraamweek blijft ze klaar staan als er vragen zijn en vraagt hoe het gaat.”

November 2015,
Fam. Marchal uit Driebergen


“Jessica was voor de tweede keer bij ons. Ik vond het heel prettig om van te voren te weten dat Jessica zou komen kramen bij ons. Zodoende kon ik de andere kinderen ook daarop voorbereiden. We hebben allemaal genoten van haar aanwezigheid. Jessica heeft aandacht voor iedereen in het gezin. Ze staat voor iedereen klaar. We kijken terug op een gezellige tijd.”

Oktober 2015,
Rianne, Robbert, Thijn en Vigo


“Niets dan lof voor Jessica. Bij de intake heb ik meteen met haar besproken dat ik dankzij mijn eerste bevalling erg opzag tegen deze keer. Alles wat ze me belooft heeft in dit gesprek heeft ze waargemaakt tijdens mijn kraamperiode. De borstvoeding kwam weer niet goed op gang, waar ze snel en adequaat op handelde; ze was goed voorbereid met een eigen Medelakolf, en met alle adviezen kon ik mijn zoon na een week volledig zelf voeden. Ze is een enorm harde werkster, zorgt zo goed voor het hele gezin en heeft oog voor de kraamvrouw; weet wat zij nodig heeft voor deze het zelf weet. Met verplichte bedrust en koppen thee, naar bed sturen indien nodig, ben ik heel goed uit mijn kraamtijd gekomen! Ze staat ook savonds voor je klaar via de app bij plotselinge problemen, wat een veilig gevoel geeft. Kortom ik durf wel te zeggen dat ik dankzij Jessica nu op een roze wolk zit, ipv een donkere…. Heel erg bedankt!”

Oktober 2015,
Marieke en Ron


“Wij kijken terug op een fijne kraamtijd, dankzij Jessica. Hoewel dit ons tweede kindje is, blijken er een hoop dingen te zijn die we nog niet wisten, die we nu van Jessica wel hebben geleerd. Wat een verschil met een kraamverzorgster van een grote organisatie! Ze zet zich in voor meer dan 100% en neemt initiatief. Ontzettend lief voor onze oudste en na een week waren wij weer op de rit, mede door Jessica, om het allemaal zelf te doen. Als ik hoor dat een vriendin zwanger is, dan raad ik jou zeker aan!!”

September 2015,
Huibert en Jelita


“Last minute zijn we nog overgestapt van een grotere kraamzorgorganisatie naar Jessica, nadat ik had gezien hoe mooi ze vrienden van ons had opgevangen in hun kraamweek. Van te voren had ik al geuit zorgen te hebben over borstvoeding, wegens een borstverkleining in het verleden. Jessica luisterde goed en kwam meteen met suggesties, al voor de bevalling. Nadat we thuiskwamen uit het ziekenhuis, stond Jessica snel op de stoep. Direct maakte ze zich wegwijs in het huis en binnen no time was alles aan de kant. Ze heeft heel intensief meegedacht met de borstvoeding, waarbij ze over allerlei hulpmiddelen bleek te beschikken. Uiteindelijk kon ik, mede dankzij haar enthousiasme en oplossingsgerichtheid, onze zoon aan het eind van de week vrijwel volledig voeden met moedermelk. De week ging met ups en downs, maar Jessica heeft hier heel erg goed op ingespeeld door te kijken naar wat het beste was voor mijn zoon, maar ook voor mij. Ook vind ik dat Jessica ons heel goed heeft voorbereid op de periode ná de kraamweek, ze gaf ons vertrouwen en verantwoordelijkheid, waardoor we met vol vertrouwen afscheid van haar hebben genomen. Jessica introduceerde ons met Dunstan Babytaal, waardoor we gemotiveerd zijn goed naar ons kind te luisteren om te horen wat hij écht nodig heeft. Dit werkt tot nu toe erg goed! Jessica, bedankt voor al je goede zorgen en je deskundigheid! Bij een volgende weten we direct wie we bellen ;-)”

September 2015,
Veronique van den Berg:


“Wij hebben onze kraamweek als heel fijn ervaren. Jessica straalt energie uit en is een harde werkster. Dat begint ’s ochtends al bij binnen komst. Ze maakt een ontbijtje klaar en ze vraagt of er nog specifieke dingen gedaan moeten worden. Dat zijn kleine dingen, maar zoveel waard. De kraamtijd hebben wij beleefd als een week vol emoties en onzekerheden. Ze heeft ons daar in begeleid en ze kan je echt dat vertrouwen geven wat wij zo nodig hadden in die week.”

Augustus 2015,
Donovan, Wilma en Yara:


“Jessica Schottert, heeft ons een ontzettende fijne kraamweek gegeven, dit is niet met woorden en cijfers uit tedrukken.. Mede door haar professionele inzicht, maar ook haar kijk op relatie van ouders en kind, hebben wij gelijk een band met onze dochter gekregen. Ze is echt een topper en voor ons is ze GOUD waard.
Wij vonden het erg fijn om Jessica als kraamverzorgende om ons heen te hebben gedurende de kraamweek. 

Tijdens de bevalling was ze snel aanwezig en voelde goed aan wanneer ze zich op de achtergrond hield en wanneer haar hulp nodig was.
We hebben veel steun gehad aan haar begeleiding, niet alleen tijdens de bevalling maar ook gedurende de hele week, onder andere met het geven van borstvoeding. Ze geeft zekerheid en vertrouwen als je zelf soms onzeker bent.
Wij hadden meteen het gevoel dat we met een gerust hart ons kindje aan haar over konden laten.
Jessica is heel goed in haar werk en gaat nog een stap verder. Het zorgen voor een ander zit in haar persoonlijkheid. Wij voelden ons verzorgd en verwend. Ze nam vaak Yara even mee zodat wij ongestoord konden rusten. Ze voelde goed aan wat we nodig hadden en we konden gewoon onszelf zijn. 

Nu ze weer weg is hebben wij het gevoel voldoende zekerheid te hebben om zelf voor ons kindje te kunnen zorgen. Jessica is heel positief ingesteld en ziet voor elk probleem een oplossing. Zij heeft er alles aan gedaan om ons een fijne en goede week te geven.”

Mei 2015,
Carolien,Dennis & Savi


“Dankzij Jessica heb ik een superfijne start van mijn kraamperiode gehad. Vanaf het eerste moment dat ze binnenkwam tot de laatste dag heeft ze zich op een superfijne manier over ons ontfermd. Ze was de hele dag aanwezig, maar toch ook weer niet omdat ze altijd ons gezin centraal stelde. Zij paste zich helemaal aan aan onze levenswijze en haar doel was voornamelijk het ontzorgen van zowel mama als papa. Daarnaast zorgde ze ook nog dat het huis schoon was, kregen de kat en hond te eten, werden er overheerlijke maaltijden voor ons klaargemaakt en had ze ook nog even tijd om naar ons geklets te luisteren.

Ze liet ons lekker onze gang gaan met onze baby en waar we behoefte hadden, sprong ze bij en gaf ze ons de beste adviezen.

Alles lijkt zo vanzelfsprekend als Jessica er is. Het was net alsof ze al jaren bij het gezin hoorde. Jessica schat situaties perfect in dat maakt haar een ontzettende vakvrouw. Ik had me echt geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Jessica is echt een topper, een vakvrouw en ik zou haar bij iedereen aanraden!!”

Maart 2015,
Marjon,Martijn,Jasmijn & Lieke


“Heerlijk! Zo kan ik mijn kraamweek het beste omschrijven. Jessica is lief, geduldig, oprecht geinteresseerd en heeft fantastisch voor mij, onze baby en (niet geheel onbelangrijk) ook voor de rest van ons gezin gezorgd. Niets was haar teveel, want naast de goede zorgen hield ze ook het hele huishouden draaiende. Ontzettend fijn! Het was een fijne, zorgeloze week en ik had mij geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!”

Februari 2015,
Rhodé van Garderen:


“Jessica heeft mij zo aangevoeld in de heftige emotionele kraamweek. En ze was er ook zeker voor mijn man. En dat is wat ik ook erg belangrijk vond. Mocht ik ooit nog een kleine krijgen dan is Jessica zeker die gene die weer naast mijn bed mag staan!”

December 2014,
Daniel, Annemieke, Rebecca en kleine Sifra:


“Ik zelf maar ook ons als gezin hebben het regelmatig nog over de afgelopen kraamweek waarin jij, Jessica, ervoor gezorgd heeft dat we enorm verwend zijn! Je kwam ’s morgens binnen en wist heel goed de situatie op dat moment in te schatten. Lagen we nog te slapen dan liet je ons gewoon lekker slapen. Was Rebecca, onze dochter van 3, al wakker, dan zorgde jij dat ze lekker ging ontbijten. Rebecca heeft het nog regelmatig over je. Knap hoe je ook met haar al heel snel een band had! Ze voelde zicht helemaal op haar gemak bij je, en dat hielp mij weer om haar rustig bij je te laten. Je ontbijtjes op bed waren iedere ochtend weer een feest! Maar ook je fruitcocktails, die de iedere dag weer op een andere manier decoreerde en voor mij klaar had staan, en je overheerlijke maaltijden die we ’s avonds alleen maar even hoefde op te warmen. Ons huis was lekker schoon en de was heerlijk weg gewerkt. En dat alles met een lach en een gezellige babbel tussendoor! Je coaching om bij mij de borstvoeding goed op gang te krijgen en je geduld met mijn onzekerheid hierover was fijn! Mede dankzij jou kan ik nu pijnloos voeden en gaat het zo veel beter dan bij Rebecca! Wat ik bijzonder aan je vindt is dat je de situaties goed wist in te schatten. Je wist mij goed af te remmen en ervoor te zorgen dat ik niet te snel weer van alles ging ondernemen. Je nam Sifra lekker mee naar beneden en liet mij goed slapen, hield bezoek op een prima manier nog even af en gaf mijn man de juiste instructies op momenten waar dat even heel handig was om te doen. Samenvattend: het was een feest je een week bij ons over de vloer te hebben! Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen! Groeten van ons alle vier. Daniel, Annemieke, Rebecca en kleine Sifra Ps. en dan niet te vergeten… we genieten van de mooie foto’s die je van ons gemaakt hebt! Wat een cadeau was dat!”

Oktober 2014,
Gerrit, Carolien en Thijs:


“Jessica heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd. We zijn erg in de watten gelegd. Jessica is lief, gezellig maar vooral heel goed voor de baby. Ze is heel goed in haar vak en heeft haar hart op de juiste plek. We hebben je hulp zeer plezierig ervaren! Onze dank hiervoor! Liefs Gerrit, Carolien en Thijs.”

Augustus 2014,
Carolien en Steven:


“Bij de geboorte van onze dochter Lisa, is Jessica een echte steun, hulp en vriendin voor ons geweest. Van ’s ochtends vroeg tot einde middag hebben we heel erg veel aan haar kraamzorg gehad. Geen vraag of verzoek was te gek. Maar bovenal ging eigenlijk haar werk vanzelf, zonder dat wij er mee bezig waren.

Kortom, een prima kraamperiode met haar mogen ervaren!

April 2014,
Elsbeth Kroeze:


“Jessica is een superfijne kraamverzorgster. Ze kijkt zelf wat moeder, baby en gezin nodig hebben in plaats van alleen de “regeltjes” strak af te werken. Dit doet zij met veel plezier. Daarbij deelt ze ook graag haar eigen interesses. Zo bakt ze heerlijk vers brood en maakt ze fantastische babyfoto’s. Wat wil een kersverse moeder nog meer? Ik kan Jessica van harte aanbevelen!”

Februari 2014,
Aline&Cali:


“Het is prinsjes dag als ik mijn ervaring over de kraamweek opschrijf. Heel toepasselijk, want ik heb er in mijn kraamweek prinsheerlijk bij gelegen en we zijn als gezin koninklijk verzorgd door Jessica.

Elke ochtend was het weer fijn als ik de deur open hoorde gaan en Jessica binnenkwam. Ze kwam dan naar boven om te horen hoe het met ons ging en hoe de nacht was gegaan. Vervolgens vroeg ze wat onze wensen zijn voor die dag; wat we graag wilden dat er schoongemaakt werd en of ik nog graag iets wilde in de verzorging van onze zoon en mijzelf. Heel fijn. Ik voelde me echt gehoord en het is zo fijn om de ruimte te voelen om te kunnen aangeven wat je fijn vindt, wat je wensen zijn.

Ik vond het spannend om borstvoeding te gaan geven, maar wilde het heel graag. In het begin was het nogal pijnlijk. Jessica heeft me enorm goed geholpen om de borstvoeding goed op gang te helpen en om in allerlei verschillende houdingen te voeden, zodat het minder pijnlijk werd. Ze heeft me gemotiveerd en positief terzijde gestaan. Echt super. Ik ben daar heel blij om.

De ontbijtjes, de fruithapjes…ze maakte er een feestje van. Het was elke dag weer een verrassing wat ze ervan gemaakt had. Niet alleen ik, maar ook mijn man en mijn oudste zoon werden in de kraamweek goed verwend. Op een gegeven moment lagen mijn man en ik samen een middagdutje te doen en zorgde zij voor de kinderen. Ze heeft oog voor het hele gezin. Fantastisch. Met recht kan ik dus zeggen: we hebben als gezin een koninklijke week gehad. Bedankt Jessica!”

Januari 2014,
Charlotte:


“Lieve Jessica, Mijn bevalling en daarna is niet altijd makkelijk geweest, maar wat heb ik desondanks een geweldige week gehad! Jouw rol daarin is heel groot geweest. Je zorgde niet alleen voor mij en de baby, maar ook voor mijn man en zoontje. Dat gaf mij zoveel rust, te weten dat zij in zulke goede handen waren. Als Piet Piraat de baby wegen, de lekkerste koekjes bakken of even met vader praten: niks was je teveel. Maar waar jou grootste kracht ligt, is het aanvoelen van wat de ander nodig heeft. Ik hoefde niks te zeggen, want je begreep het. Bezoek op tijd wegsturen als het te vermoeiend werd, mij laten rusten of juist even een gesprek aangaan. Ik had mij geen beter kraamverzorgster kunnen wensen! De week is voorbij gevlogen en ik kijk er met een waardevolle blik op terug. Jessica, je was onbetaalbaar! Liefs Charlotte”

Oktober 2013,
Patty Lehmann:


“Onze dochter Pien is op 30 oktober 2013 geboren. Ons eerste kind en ik vond het een vreemd idee dat er een onbekende kraamhulp dagen in ons huis zou rondlopen. De bevalling heb ik als heftig ervaren en vanaf het moment dat ik thuis ben gekomen was Jessica er voor ons. Het voelde direct vertrouwd en ze is voor ons een enorme steun geweest in de eerste dagen. De rust waarmee ze alles uitlegde en onze prachtige dochter verzorgde was fantastisch. Echt een natuur talent Hoe ze pien in slaap wiegde, met mij lekker kletste,  ondertussen het huis op orde maakte en de visite op onze wens op afstand hield 😉 Een leuk extraatje is dat ze heerlijk kan koken!! Uiteindelijk hebben we verlenging gekregen van de kraamtijd maar vonden we onwijs jammer dat ze weer vertrok. We zijn dankbaar voor de start die ze ons gegeven heeft.
Begin januari 2016 verwachten we ons tweede kind en direct nadat we de uitgerekende datum wisten  hebben we Jessica benaderd of ze weer kan komen!”

Augustus 2013,
Remco en Monique:


“2 jaar geleden kregen wij een prachtige dochter, Phaedra. Eenmaal thuis uit t ziekenhuis maakten we al snel kennis met Jessica, en er was meteen een klik. Een lieve, spontane en heel gezellige kraamhulp die ons alles uit handen nam en ervoor heeft gezorgd dat we een perfecte kraamweek hadden. ‘s Ochtends werden we verwend met ontbijt op bed en we hebben tijdens die week zo ontzettend veel geleerd over de verzorging van zo’n klein hummeltje.
Toen ik op de laatste dag van de kraamhulp ziek werd had ze direct door dat er wat mis was en heeft ze meteen actie ondernomen.Een top kraamhulp met zoveel oprechte interesse in moeder en kind, ik kan haar iedereen aanraden.
Lieve Jessica, je bent een echte topper!”

November 2012,
Gerianne en Karim:


“Sterre is geboren. Jessica heeft bij mij gekraamd. Omdat ik met de vorige zwangerschap in een psychose belande wilde ik alles voorbereiden om een tweede psychose te voorkomen. Jessica heeft mij en mijn man uitstekend door deze tijd geholpen. Alles was duidelijk en goed geregeld. Ik heb alles uit handen kunnen geven, ze wist hoe ik het wilde, en heeft meer gedaan dan ik vroeg. Ik heb een ontspannen kraamtijd gehad. 

Als ik jessica zou moeten omschrijven:
Betrokkenheid, proffesioneel, goed met kinderen, Goede communicatie, vriendelijk, en beschikt bovenal over een flinke dosis humor!”

April 2012,
Sunita:


“Na de geboorte van ons zoontje Raphael Stam, die geboren is op 6 april 2012, hebben wij als gezinnetje een super kraamtijd gehad met Jessica Schottert. Na twee dagen werd ik ontslagen met Raphael uit het ziekenhuis. Ik had een zware bevalling gehad en Raphael een zware start. We zaten er alledrie (ook mijn man) er doorheen. Voor de deur stond Jessica met een grote glimlach op ons te wachten ze stopten ons gelijk in bed. Toen begon het feest! We werden ontzettend verwend. Je nam echt de tijd voor alles. Als ik terug kijk op  mijn kraamtijd, zeg ik altijd dat ik had het gevoel dat in de zevende hemel te zijn en krijg nog steeds vlinders als ik terug denk. Je bent zo begrip vol, aardig, gezellig, lief en hard werkend! Waren alle kraamverzorgster maar zoals jij! Groetjes, Sunita.”

Jouw ervaring delen?

Heb je ervaring met de zorg van de Kraamwolk opgedaan en wil je anderen helpen in hun zoektocht naar de juiste kraamzorg?

Deel dan je ervaring!

Vul dit formulier in en jouw review zal op deze pagina geplaatst worden.