Reguliere kraamzorg

Elke zwangerschap, elke moeder en elk kindje is uniek en dat vraagt om kraamzorg die past bij jouw wensen en behoeften. Als je kiest voor de kraamzorg van De Kraamwolk kies je voor persoonlijke zorg. We geven echt zorg op maat door juist naar jullie te kijken, naar wat jullie behoeftes zijn. Wat zijn jullie leefomstandigheden en hoe kunnen wij in jouw situatie zo goed mogelijk de zorg geven waar jullie recht op hebben. Wij geloven juist in de uniekheid van ieder mens, zo kan de zorg die we bij gezin A geven niet hetzelfde zijn als bij gezin B. En dat vinden wij ook helemaal niet erg. Juist die diversiteit is wat ons vak nog meer bijzonder maakt.

In de kraamweek is onze kraamverzorgster er om voor je te zorgen en je te ontzorgen. Want het belangrijkste is jouw welzijn en dat van jouw baby.

Om dit goed te kunnen doen voert zij controles uit en zorgt ervoor dat je goed kunt herstellen na de bevalling. Ze helpt je met het verzorgen van de baby en geeft je voorlichting over bijvoorbeeld het geven van borst- of kunstvoeding maar ook over praktische zaken zoals hoe doe je nu een luier om bij jullie baby? Wat kun je doen wanneer je baby huilt? En nog heel veel andere dingen.

En verder moet het huishouden natuurlijk blijven doordraaien wanneer jij even uit de running bent. Daarom doen onze kraamverzorgsters ook licht huishoudelijk werk zodat alles zo goed mogelijk blijft doorlopen.

Wij vinden dat iedere vrouw recht heeft op een kraamverzorgster die er is om haar te zien en te horen. Waardoor ze zich gedragen voelt de kraamperiode door. Je bent zo ontzettend kwetsbaar in wat je meemaakt en beleeft. We zijn er daarom zo graag voor jou in alles wat je meemaakt en waar je tegenaan loopt. We proberen jou er doorheen te coachen op een manier die bij jou past.

Wil je borstvoeding gaan geven?

Wanneer je hebt besloten om borstvoeding te geven helpen en coachen wij je om dit succesvol op te starten en kun je bij ons terecht met al je vragen hierover. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van begeleiding bij borstvoeding. Wanneer er ’s avonds vragen en/of problemen zijn, dan kun je ons tot 21.00 uur bereiken via de telefoon 085-0787788

Lees meer over borstvoeding en wat je van ons kunt verwachten.

Meer weten?

Wil je meer weten en/of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.