Kraamzorg Down Under

Als de corona crisis er niet was geweest zou ik vandaag geland zijn in Australië. Een tijdje terug werd mij door een (voor mij al bekende) zwangere mama in Australië gevraagd  of ik naar Australië wilde komen om daar kraamzorg te geven. Wat een uitdaging! Super gaaf!

Het plan was dat mijn man na de kraamtijd ook naar Australië zou komen om samen aansluitend nog bijna 3 weken rond te reizen. Een soort uitgestelde honeymoon zeg maar (na ruim 15 jaar werd dit natuurlijk ook wel eens tijd ?). Helaas heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid.

Maar ondanks de lichte teleurstelling ben ik super dankbaar dat ik nu thuis ben bij mijn man en dochters. Ik ben dankbaar dat ik niet een maand eerder al in Australië was en dan moeilijk thuis had kunnen komen.

Dankbaar dat ik nu hier in Nederland kraamzorg kan leveren in een tijd waarin wij zo nodig zijn. Wij staan nog steeds klaar om kraamzorg te geven bij gezinnen waar de moeder net is bevallen.

Het positieve is dat wij  nu ineens ook plek over hebben en er dus ruimte is voor late aanmeldingen!

#ookkraamzorginhetbuitenland #kraamzorginveenendaal #kraamzorginutrecht #kraamzorgrondamersfoort #kleinschaligezorg #natuurlijkezorg

Foto: Freepik