Op vakantie met je baby, wat neem je mee?

Op vakantie met je baby, wat neem je mee?

De vakantieperiode is aangebroken, een heerlijke tijd niet waar? Fijn om het alledaagse te verruilen voor een nieuwe omgeving en er op uit te trekken. Ongedwongen en zonder zorgen, genieten van de vrije tijd. Maar tja… wat neem je allemaal mee? Echt licht pakken is er niet meer bij met zo’n kleintje.

Op www.24baby.nl kwamen wij een handige checklist tegen die we graag met je delen. Je zult merken dat de lijst vrij uitgebreid is en je sommige items wellicht niet eens mee hoeft te nemen omdat ze al aanwezig zijn bij de accommodatie waar je heen gaat. Ook staan er items op die leeftijd afhankelijk en die je mogelijk helemaal niet nodig hebt voor jouw kleine. Daar komt nog bij dat sommige items klimaat afhankelijk zijn. Dus je kunt mogelijk al direct wat afstrepen van de checklist.

Op de meeste reisbestemmingen zijn verzorgingsproducten, zoals luiers, babyvoeding, babydoekjes en billencrème te koop, maar dan misschien net niet het merk wat je gewend bent te gebruiken. Dan kun je het natuurlijk in de auto of koffer zelf meenemen.

Handige tip voor als je met het vliegtuig gaat is om in je handbagage wat basisproducten te doen zodat je altijd het belangrijkste bij de hand hebt wanneer bijvoorbeeld je koffer zoekraakt of je vlucht vertraagd is en je niet meer bij je grote koffer kunt.

De handig checklist van 24baby kun je downloaden op de site van 24baby.

Fijne vakantie!