Vacature | Partus assistent kraamzorg

Vacature Partus assistent kraamzorg

Ben je gediplomeerd kraamverzorgster en vind je het assisteren voor, tijdens en na de bevalling het mooiste wat er is? Leg je daar je hele ziel en zaligheid in?

Dan ben jij misschien wel de

partus assistent kraamzorg

die wij zoeken!

Wij zijn geen standaard kraambureau waar strakke regels bepalen hoe jij je werk moet doen. Wij kijken samen met jou wat je als kraamverzorgster nodig hebt om goed te functioneren. In overleg met elkaar is er veel mogelijk!

Wat ga je doen?

Naast het assisteren bij de bevalling ben je ook verantwoordelijk voor de zorg, observatie en controle van de kraamvrouw en baby. Ook ondersteun je de kraamvrouw bij de (borst)voeding. Na de bevalling word je afgelost door een collega die de rest van de kraamzorg verzorgt. Als partus assistent ben je een onmisbare schakel in onze planning voor nachten, weekenden en vakanties.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je ben gediplomeerd kraamverzorgster
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en een auto
  • Je bent woonachtig in het werkgebied van De Kraamwolk

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een 0 uren contract waarbij je zelf samen met het partus team je rooster kunt gaan maken, afhankelijk jouw beschikbaarheid en wensen. Zo ben en blijf je flexibel.  Verder ga je werken in een gezellig klein team. Het salaris bepalen wij graag samen en in overleg met jou.

Solliciteren en vragen

Wil jij die onmisbare schakel worden binnen ons team? Wil je werken in een klein en hecht team en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht, Amersfoort of Veenendaal? Solliciteer dan naar deze functie binnen ons team.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan een mail naar info@dekraamwolk.nl t.a.v. Jessica Schottert, of bel naar 085 – 078 77 88.

Ik maak graag kennis met je!

Jessica Schottert
De Kraamwolk