(Borst)voeding begeleiding – jouw keuze centraal

Borstvoeding geven

Ga je borstvoeding geven of kies je voor de fles? Hier zul je ongetwijfeld tijdens je zwangerschap over na denken. De een heeft al direct een voorkeur, voor de ander is het nog niet zo 1-2-3 duidelijk. Wat het ook wordt, het is jouw keuze!

Tijdens de kraamweek vertellen je alles over het geven van borstvoeding en hoe je dit nu precies doet. Daar nemen wij écht de tijd voor zodat je, voordat de kraamweek wordt afgesloten, zelfstandig jullie kleintje aan de borst kunt aanleggen. Wij coachen je en proberen je op een positieve en vooral ongedwongen manier te begeleiden in het geven van borstvoeding aan jullie kleine, lieve baby.

Wat het ook wordt, je kunt op onze begeleiding rekenen!

Natuurlijk kun je ook voor kunstvoeding kiezen of kan het zijn dat het niet lukt om borstvoeding te geven. Ook dan zullen wij je uiteraard van alle informatie voorzien en hierin optimaal begeleiden.

Meer weten?

Je kunt meer lezen over het geven van borstvoeding en onze begeleiding hierin op onze pagina over borstvoeding. Je mag ook contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer!