Klaar voor de volgende mooie stap als kraamverzorgende?

Werk je als kraamverzorgende en heb je je diploma al even op zak? Kent het vak van kraamverzorgende geen geheimen voor je en ben je toe aan verbreding en verdieping van dit mooie vak?

Dan hebben wij een uniek aanbod voor je!

Vacature – ervaren gediplomeerd kraamverzorgende + opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Kom werken bij De Kraamwolk én start met de opleiding Natuurlijke Kraamzorg.

Een prachtige verdiepende opleiding op het vak van kraamverzorgende waardoor je meer gericht kunt inspelen op behoeften van baby en moeder. Je leert veel nieuwe praktische vaardigheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn geen standaard kraambureau waar strakke regels bepalen hoe jij je werk moet doen. Wij kijken samen met jou wat je als kraamverzorgster nodig hebt om goed te functioneren. In overleg met elkaar is er veel mogelijk!

Wat zoeken wij?

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste en betrokken collega die net als wij elke dag met passie persoonlijke zorg wil geven aan moeders en hun baby.

Je hebt ervaring als kraamverzorgende en bent in het bezit van het diploma Kraamverzorgende. Je hebt de liefde voor het zorgen voor baby, moeder en overige gezinsleden in je bloed zitten.

Samen met het gezin vorm je een team en haalt voldoening uit het samen werken aan een mooie zorgeloze en onvergetelijke kraamtijd. Wij streven ernaar dat je in één gezin per week werkt. 

Wat kun je verwachten?

  • Salaris boven CAO
  • Opleiding tot Natuurlijk Kraamverzorgende (1 jarige opleiding)
  • Een klein, hecht team waar wij ook écht samenwerken
  • Goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Als team staan wij over en weer voor elkaar klaar
  • Huishoudelijke taken zijn écht ondergeschikt aan de zorg voor het gezin
  • Mogelijkheid tot werken in een duo baan

Ga je specialiseren, ga voor de volgende stap!

Ben je klaar voor de volgende mooie stap in je loopbaan als kraamverzorgende om je te gaan specialiseren tot Natuurlijk Kraamverzorgende? En woon je in de omgeving Utrecht, Amersfoort of Veenendaal?

Stuur dan een bericht naar info@dekraamwolk.nl met daarin je motivatie en cv en wie weet start je in september al met je opleiding. Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele opleidingsplekken beschikbaar.

Je mag mij natuurlijk ook bellen of een whats-app berichtje sturen: 085 – 078 77 88

Ik vertel je graag meer over de opleiding en vacature.

Jessica Schottert
De Kraamwolk