Vacature | gediplomeerd kraamverzorgende

Durf jij buiten de gebaande paden te gaan om zo mee te denken over wat in het belang is van de cliënt? Hou je van open communicatie en zoek je een baan waarin samenwerken en luisteren naar elkaar voorop staat?

Dan ben jij misschien wel de

ervaren gediplomeerd kraamverzorgende
(uren bespreekbaar)

die wij zoeken!

Wij zijn geen standaard kraambureau waar strakke regels bepalen hoe jij je werk moet doen. Wij kijken samen met jou wat je als kraamverzorgster nodig hebt om goed te functioneren. In overleg met elkaar is er veel mogelijk!

Wat zoeken wij?

  • Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste en betrokken collega die net als wij elke dag met passie persoonlijke zorg wil geven aan moeders en hun baby.
  • Je hebt ervaring als kraamverzorgende en bent in het bezit van het diploma Kraamverzorgende. Je hebt de liefde voor het zorgen voor baby, moeder en overige gezinsleden in je bloed zitten. Samen met het gezin vorm je een team en haalt voldoening uit het samen werken aan een mooie zorgeloze en onvergetelijke kraamtijd.

Wat kun je verwachten?

  • Je komt te werken in een klein, hecht team waar wij ook écht samen werken. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Als team staan wij over en weer voor elkaar klaar.
  • Per week werk je in 1 gezin, dus je maakt de hele kraamtijd van begin tot eind mee, het is dan ook echt jouw gezin.
  • Er wordt alleen gedubbeld wanneer er echt geen andere optie is en dit gebeurt echt minimaal binnen de Kraamwolk.
  • Huishoudelijke taken zijn écht ondergeschikt aan de zorg voor het gezin.
  • Salaris in overleg.

Join our team!

Wil je werken in een klein en hecht team en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht, Amersfoort of Veenendaal? Dan maken wij graag kennis met je!

Misschien ben jij dé nieuwe collega die wij zoeken! Stuur een bericht naar info@dekraamwolk.nl met daarin je motivatie en cv.

Je mag natuurlijk ook bellen of een whats-app berichtje sturen: 085 – 078 77 88

Ik maak graag kennis met je!

Jessica Schottert
De Kraamwolk